Mompó: “L’únic secret per a guanyar les eleccions en 2023 és treballar amb humilitat”

Post també disponible en: Castellano

El PP provincial celebra una jornada de formació a Requena, centrada en el municipalisme, els fons europeus, el màrqueting i la comunicació.

“L’únic secret per a guanyar les eleccions en 2023 és treballar amb humilitat. Estem centrats en aqueix objectiu. El compte arrere ha començat”, ha declarat el president del Partit Popular a la província de València, Vicente Mompó, durant la seua intervenció en les jornades de formació i lúdiques celebrades a Requena dissabte passat, a les quals han assistit un centenar d’integrants del PP de les diferents comarques de la província.
“La formació és un dels pilars del nostre treball i hem d’arribar a 2023 amb la millor preparació possible, el nostre objectiu és governar i traure a la província de València del jou de les polítiques del Botànic”, ha declarat Mompó.
En aquesta línia, el president dels populars a València, ha destacat que “el camí a seguir és el de la bona faena realitzada a Castella i Lleó Andalusia i Madrid, on la gestió del Partit Popular ha fet que les persones confien en les nostres propostes de gestió”.
“Hem de treballar per a retornar la il·lusió a uns votants que necessiten una alternativa sòlida i moderada que es dedique a solucionar problemes i a fer la vida més fàcil a la gent. Hem de recórrer els nostres pobles i parlar cadascun dels seus veïns. L’objectiu és que ens coneguen personalment i que coneguen el programa del Partit Popular”, ha explicat Mompó durant la seua intervenció en les jornades.
En les ponències han participat experts en fons europeus, màrqueting i comunicació, a més dels alcaldes populars a Benavites, Carlos Gil i Juan Ramón *Adsuara, d’Alfafar, que han parlat de municipalisme.
Per a concloure, el president popular ha recordat que “cada vegada som més les persones que exigim un canvi que ha de vindre amb les mans plenes de solucions per als ciutadans, per als autònoms, les pimes, els nostres agricultors…per a tots”. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*