El Departament de Salut de la Ribera acull al personal d’Infermeria de nova incorporació

Post també disponible en: Castellano

L’objectiu del Curs d’Acollida és el de formar, informar i orientar els professionals que passaran a formar part de la plantilla durant el període estival, per a facilitar el seu procés d’incorporació

El Departament de Salut de la Ribera ha celebrat el seu Curs d’Acollida per als professionals dependents de la Direcció d’Infermeria que s’incorporaran tant a l’Hospital d’Alzira com als centres d’Atenció Primària en els mesos d’estiu. 

Amb este Curs, que s’ha celebrat en línia, el Departament de Salut de la Ribera pretén formar, informar i orientar els infermers, tècnics de cures auxiliars d’Infermeria (TCAE), tècnics superiors, fisioterapeutes, matrones i zeladors que passaran a formar part de la seua plantilla durant el període estival, facilitant així el seu procés d’incorporació. 

D’esta manera, dels 360 professionals que s’incorporen este estiu, el 43% (153 professionals) treballarà en el Departament de Salut de la Ribera per primera vegada i per a ells s’ha disposat la realització d’este Curs. 

Així, els assistents han rebut informació sobre aspectes com la cartera de serveis de l’Hospital d’Alzira i del seu Departament de Salut, la prevenció de riscos laborals, la qualitat i la seguretat clínica del pacient, les eines de comunicació amb les quals compten i el funcionament de determinats serveis essencials per al seu desenvolupament professional.

Junt amb això, estos professionals han tingut un primer contacte amb el maneig dels sistemes informàtics de l’Hospital d’Alzira; una formació que completaran durant les pròximes setmanes amb l’aprenentatge de l’ús de la història clínica del centre hospitalari.

L’obertura del Curs ha anat a càrrec dels directors d’Infermeria de l’Hospital d’Alzira i d’Atenció Primària del Departament de Salut de la Ribera, Xavier Teodoro i Carlos Herrero, respectivament. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*