Comença un nou cicle del cinefórum de Xest

Post també disponible en: Castellano

Divendres que ve, 25 de setembre, el saló polivalent de la biblioteca municipal tornarà a acollir el cicle de cinefòrum, una activitat promoguda des de la regidoria de Cultura ja assentada a la localitat, amb cinc edicions a l’esquena.

Com és habitual, l’últim divendres del mes és la data escollida per realitzar les projeccions, en què es mantindrà la dinàmica que s’ha dut fins ara, però amb totes les mesures de seguretat pertinents, tal com han comunicat Amparo Sánchez i Pilar Roselló, les organitzadores de l’cicle. Cada sessió començarà a les 19 hores, amb la presentació de la pel·lícula per part d’una persona vinculada amb la temàtica abordada; després, al acabar la projecció de la cinta, començarà el col·loqui.

“En aquest nou cicle es projectaran, com en totes les edicions, pel·lícules de la màxima qualitat i, un cop més, les persones assistents podran gaudir i aprendre debatent sobre problemes de la vida quotidiana”, ha apuntat la regidora de Cultura, Mª Ángeles Llorente. “Agraix a les coordinadores la seua tasca excepcional, i també la col·laboració de les persones que accedixen a presentar les pel·lícules de manera gratuïta”.

Hablar, de Joaquín Oristrell, és el títol que obrirà la temporada. Es tracta d’una pel·lícula espanyola formada per vint històries en què els personatges proposen a l’espectador una reflexió sobre el poder de la paraula.

A causa de l’actual situació sanitària, la programació es tancarà trimestralment i es comunicarà a la població puntualment.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*