L’esportista utielano Kevin Koffi Illueca, campió del món de Kick Boxing

Post també disponible en: Castellano

El consistori utielano trasllada la seua més sincera enhorabona al jove esportista local que ha conquistat el Mundial de Kick Boxing en alçar-se amb l’Or en la seua categoria

L’Ajuntament d’Utiel ha traslladat la seua més sincera enhorabona al jove esportista utielano, Kevin Koffi Illueca, per la gran fita esportiva que ha aconseguit en alçar-se amb l’Or en el Campionat del Món de Kick Boxing disputat a Venècia (Itàlia). 

Kevin Koffi ha participat en la categoria – 84 kgs amb la Federació Espanyola de Kick Boxing alçant-se amb la victòria a nivell mundial per a Espanya. El jove esportista de 24 anys ha disputat 4 combats: el primer amb Mèxic i el segon enfront del representant d’Hongria (vigent campió); la semifinal la va disputar amb Alemanya, i la final , aquest mateix matí, amb Turquia al qual ha vençut portant-se l’Or per a Espanya.

Un reconeixement a l’esforç, sacrifici i dedicació a l’esport professional més que merescut tant per a Kevin com per al seu equip. Diumenge que ve 24 d’octubre el jove esportista tornarà a la seua ciutat natal i rebrà la calor i les felicitacions dels seus veïns orgullosos dels grans assoliments aconseguits pel jove utielano.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*