Turís inaugura l’Exposició Berlanga a la Casa Museu

El alcalde de Turís, Eugenio Fortaña, se dirige a los presentes.

Post també disponible en: Castellano

Fins al pròxim diumenge estarà l’Exposició Berlanga, organitzada per la Federació de Penyes de Bous al Carrer de la Comunitat Valenciana, a la Casa Museu de Turís. D’esta manera, la localitat de La Ribera se suma a la celebració de l’Any Berlanga convocat per la Generalitat Valenciana.

L’acte d’inauguració ha estat conduït pel president de la federació, Vicente Nogueroles, i ha comptat amb la presència del Secretari Autonòmic de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, Jose María Ángel, així com amb els presidents de les Federacions Valenciana i Espanyola de bou en corda.

El bon ambient, ocassionat pel retorn paulatí dels festejos als carrers dels pobles, ha presidit la vetlada durant la qual també es s’ha reconegut la llavor de les quatre penyes locals: El Mijares, El Último, Bou en Corda i Carrer Ample.

Al finalitzar, també s’ha retut un càlid homenatge, per la seua tasca en pro de la festa dels bous i del seu poble, al mític embolador turisà Juan García “Juanot”.

L’alcalde, Eugenio Fortaña, ha agraït la presència de tots els representants de penyes i federacions així com de la gent aficionada al bou al carrer. “En Turís estos festejos són un emblema de la localitat i, després del bon resultat que tinguérem en les passades festes, continuarem apostant per ells i per totes les activitats que comporten, com és esta exposició, amb les mesures que siguen necessàries”, ha assegurat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*