L’Hospital d’Alzira acull la reunió extraordinària de la Societat Valenciana de Neuropediatria

Post també disponible en: Castellano

Prop de 200 especialistes d’Espanya i Iberoamèrica han pogut seguir la sessió en la seua doble modalitat presencial i mixta

Amb unes 600 primeres consultes per any, l’Hospital d’Alzira compta amb una dilatada experiència en l’especialitat de Neuropediatria

L’Hospital Universitari de la Ribera ha acollit, este matí, la reunió científica extraordinària de la Societat Valenciana de Neuropediatria (SVANP), que s’ha celebrat en la doble modalitat presencial i mixta, a causa de les mesures de prevenció per la pandèmia de coronavirus.

Així, prop de 200 especialistes de Neuropediatria i Pediatria de tota Espanya i d’Iberoamèrica han pogut seguir esta Reunió, on s’han abordat els últims avanços en Neurologia Neonatal, amb especial recalcament en l’ús de la imatge diagnòstica en neurologia neonatal, els beneficis de l’atenció precoç en els nounats de risc o les síndromes epilèptiques d’inici neonatal, entre altres aspectes.

La Societat Valenciana de Neuropediatria ha confiat l’organització a l’Hospital Universitari de la Ribera per la seua dilatada experiència en este terreny. 

Així, cal destacar que el centre alzireny atén, només en primeres consultes, a uns 600 xiquets a l’any, “amb problemes tan diversos com el trastorn per dèficit d’atenció, cefalees, epilèpsies, discapacitat intel·lectual o trastorns de l’espectre autista”, ha assenyalat la Dra. Josefa Juan, neuropediatra de l’Hospital d’Alzira i vocal de la SVANP. 

La inauguració de la Reunió ha anat a càrrec de la gerent de l’Hospital de la Ribera, Dra. Liliana Fuster, qui ha estat acompanyada pels presidents de la SVANP i de la Societat Valenciana de Pediatria (Socvalped), doctors Fernando Mulas i Eva Suárez, respectivament.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*