Loriguilla rep una subvenció 1.348 euros per a la realització de campanyes de salut pública

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Loriguilla ha rebut una subvenció de 1.348,89 euros per part de la Diputació de València per a la realització de campanyes de salut pública en l’exercici 2020.

La subvenció s’ha destinat a l’tractament contra mosques i mosquits al municipi, ja que és un dels principals problemes en matèria de salut pública que afecta Loriguilla. Això succeeix per la presència d’aigües estancades en el casc de la població, sobretot en embornals i zones puntuals de barrancs. Així bé, el treball s’ha basat fonamentalment en reduir els focus de cria de larves de mosquit i d’eliminar-los quan han estat actius.

L’àrea periurbana i els parcs i jardins municipals han estat les principals zones en què s’ha actuat. També s’ha posat especial atenció a les zones amb aigua estancada permanent o inundables estacionalment. Les actuacions s’han estat duent a terme des del passat mes de maig.

La Diputació de València concedeix aquesta subvenció a Ajuntaments de municipis i entitats locals menors de la província de València amb població no superior a deu mil habitants.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*