Llancen a Requena-Utiel la campanya “Per una volta segura a les aulas” en xarxes socials

Post també disponible en: Castellano

Els Servicis de Joventut d’Utiel, Requena i la Mancomunitat de l’Interior Terra del Vi han estat treballant durant els mesos de crisi sanitària en campanyes de sensibilització per a conscienciar i mostrar als jóvens la importància del seu compromís amb la societat i amb el seu municipi, en els temps que estem vivint. Amb l’inici del nou curs escolar, l’equip de Joventut de la MITV torna a llançar una campanya que té com a objectiu animar a les persones jóvens a què continuen demostrant la seua responsabilitat i sentit comú, dins i fora de l’aules.

Esta metodologia de treball, que es basa en l’orientació i l’acompanyament als jóvens, afavorix la seua participació activa en tot el que tinga a veure amb ells.

A més, els professionals de joventut treballen per a ser nexes d’unió entre l’administració pública i la joventut, creant canals i espais de trobada.

Finalment, animen totes les persones jóvens a què difonguen el missatge de la nova campanya de sensibilització: Per una volta segura a les aules. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*