Luismi Montosa guanya el XVIII Gran Fons de Turís, memorial Raimon Soria

Post també disponible en: Castellano

La climatologia no va acompanyar molt, però l’ambient esportiu que es va viure diumenge passat amb la celebració del XVIII Gran Fons de Turís, Memorial Raimon Soria, va ser espectacular.

Luismi Montosa Caballero, de l’ Alejandro Sanz La Rabosa, va guanyar la prova absoluta amb un temps de 54 minuts i quaranta-quatre segons. Samuel Perez Gil, del C.A. Utiel, i el turisà Jaime Lozano Benavent, del CA Puerto Torrevieja, van quedar en segon i tercer lloc respectivament.

En l’apartat femení el més alt del pòdium el va ocupar Reyes Moreno Barberá, del C.E. La Vespa De Novetlé, amb una hora i cinc minuts, i la van seguir Sandra Pla Sanchis, del Caixa Rural Algemesí, i Maria Ángeles Leo Cobo, independent.

Pel que fa als tres primers atletes locals en entrar a meta, Jaime Lozano Benavent, Juan Lozano Benavent i Santiago Ribes Pérez ho feren en categoria masculina, i Mayte Villanova González i Gabriela Arboleda Romero en la categoria femenina.

Més de sis-centes persones de totes les edats han participat enguany entre categories menors, cursa d’iniciació i cursa absoluta, esta última amb els 16 quilòmetres que suposa anar a la urbanització Altury i tornar al poble.

A més cal destacar la participació de persones amb diversitat funcional acompanyades per un bon equip d’esportistes. Una cursa que completa la seua inclusivitat amb els guardons que s’entreguen als guanyadors, elaborats per l’associació Per ells de Turís.

Alcalde i regidora d’Esports acompanyats pels representants de Caixa Turís, la presidenta de Per ells i el pare de Raimon Soria efectuaren l’entrega de trofeus. Aprofitaren també per a donar les gràcies al voluntariat, al Club Triesport, Associació d’ames de Casa, Policia Local i Protecció Civil pel seu treball, imprescindible per al bon resultat de la jornada.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*