Mª José Ruiz presenta la seua candidatura per optar a alcaldessa de Riba-roja de Túria pel PP

Candidatura para las próximas elecciones municipales que se celebrarán el 26 de mayo.
Candidatura para las próximas elecciones municipales que se celebrarán el 26 de mayo.

Post també disponible en: Castellano

Candidatura para las próximas elecciones municipales que se celebrarán el 26 de mayo.
Candidatura per a les pròximes eleccions municipals que se celebraran el 26 de maig.

“Centenars de veïns i veïnes, familiars i simpatitzants han acompanyat els populars de Riba-roja de Túria en la presentació de la candidatura que encapçala Mª José Ruiz”, segons han informat fonts del partit.

“La presentació de la candidatura per a les pròximes eleccions municipals que se celebraran el 26 de maig ha tingut lloc a la Plaça de la Torre. Després d’un vídeo de presentació, els 22 candidats han acompanyat a la futura alcaldessa de Riba-roja, Mª José Ruiz “.

La candidata a alcaldessa ha presentat als qui l’acompanyaran a la llista destacant els valors dels candidats, veïns i veïnes del municipi, residents a la localitat i les urbanitzacions “disposats a donar el millor govern de Riba-roja de Turia, ia sortir a guanyar” , ha dit Mª José Ruiz en la seva intervenció.

Durant l’acte també ha pres la paraula el número dos a les llistes, Santi Navarro qui ha destacat “el valor segur de la líder del Partit Popular nomenant les característiques que reuneix, valent, lluitadora, defensora de les nostres idees i valors, coherent, solidària i dedicada per treballar pel benestar de tots els veïns de Riba-roja “.

L’acte ha finalitzat amb la intervenció de Mª José Ruiz on ha traslladat que “votar a Ciutadans és votar el partit socialista, a un govern d’esquerres, el qual ha aprovat el 93% de les propostes portades a ple pel govern format pel tripartit “. D’altra banda, ha destacat la similitud entre el Partit Popular i una família, “el nostre valor, són els nostres veïns, la gent i els de casa que necessiten la confiança, la solució i l’escolta que cada dia els donem. Som els que sempre hem estat, els que estem i els que estarem i per això, hem de remar en la mateixa direcció perquè el vaixell arribi a bon port el 26 de maig “, ha augurat.

Acompanyaran Mª José Ruiz a la candidatura del PP a l’Ajuntament de Riba-roja de Túria al número 2, Santi Navarro; en el 3, Pedro Tortajada, al 4, Raquel Argandoña; al 5, Begoña Campos; en el 6 Paula Badia; en el 7, Rosa Al Sibai; al 8, Víctor Enguix, al 9, Adrián Aliaga; al 10, Javier Moreno; al 11, Laura Guzmán; al 12, Sonia Soriano; al 13, Vicente Aliaga; al 14, Mª Carmen Vila; al 15 Daniel Martínez; al 16, Manolo Gómez; al 17 Carolina Castell; al 18, Javier Espanyol; al 19, Tomàs Santamaría; al 20, Maribel Delgado; al 21, José Luis Folgado; al 22, Mercedes Rodríguez; al 23, Jaume Gavarda; i en el 24, Marivi Soriano.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*