Podem estableix diferents acords per concórrer a les municipals al Camp de Túria

Imagen de Podemos.
Imagen de Podemos.

Post també disponible en: Castellano

Tal com han informat des de la formació estatge al Camp de Túria, “moltes de les persones pertanyents als cercles de Podem en Benissanó, Bétera, la Pobla de Vallbona, Llíria, Riba-roja de Túria, San Antonio de Benagéber, Serra i Vilamarxant, després d’haver-se establert diferents acords amb les forces del canvi, participaran en les candidatures a les alcaldies d’aquestes vuit localitats el proper diumenge 28 “.

El co-portaveu de la coordinadora comarcal Podem Camp de Túria, Juan Dols ha destacat que aquest fet “donarà l’oportunitat a més del 70% de la població de la comarca a triar una veritable opció de progrés, més enllà dels formacions del bipartidisme i de les noves però ràncies dretes. ”

“Les candidatures a l’alcaldia de Benissanó i Sant Antoni de Benagéber per part de Juan Dols (Podem) i Ramón Orozco (Compromís) vindran recolzades per una llista de confluència entre Podem i Compromís. A Bétera i Serra, la coalició serà amb Esquerra Unida i estaran liderades respectivament per August Sevilla (Podem) i Carlos Montalbán (EUPV). Les veïnes i els veïns de Vilamarxant, la Pobla de Vallbona i Llíria tindran la possibilitat de triar la papereta de Podem amb Salvador Bonet, Maria José Alba i María José Rodríguez com a números u en les seves localitats. a Riba-roja, se sumarà Riba-roja Pot com a marca consolidada, i tindrà a Arantxa Torres com a alcaldable “, han afegit.

Després dels resultats de les generals, Maria Luisa Rodríguez co-portaveu comarcal, ha advertit que “la radicalització del discurs polític de les dretes s’ha fet patent i es fa necessària la mobilització de la ciutadania que converteixi als nostres ajuntaments en veritables exemples de llibertat , integració i participació democràtica “.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*