Manuel Serra: «La Fira de Comerç de Bunyol és un projecte aglutinador i ambiciós que creix cada any»

El concejal Manuel Sierra (PSPV-PSOE).
El concejal Manuel Sierra.

Post també disponible en: Castellano

El concejal Manuel Sierra.
El regidorl Manuel Sierra.

«La Fira de Comerç de Bunyol ja és aquí. Un esdeveniment que creix any rere any, amb un projecte clar, aglutinador i ambiciós, per a, en la mesura de les nostres possibilitats, sempre anar a més ». Així s’ha pronunciat el regidor de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Bunyol, Manuel Serra Tamarit, a una setmana del començament de la XIV Fira de Comerç i Turisme de la localitat.

«L’any passat vam tenir l’oportunitat de gaudir d’una fira que en molts aspectes, recordava a aquestes primeres edicions prèvies a la crisi, per la quantitat de persones que van participar, la programació tan completa que va haver-hi o per aquests comerços, columna vertebral de la fi de setmana, mostrant-nos el millor dels seus negocis “, ha afegit l’edil.

«Aquest any, amb l’ajuda de tots, hem de amb seguir mantenir el nivell de la XIII edició, envers aquesta base i amb les novetats gastronòmiques, musicals i festives que ens brinda l’edició d’enguany, avançar i poder arribar a la conclusió, un any més, que ens hem superat. #EstaFeriaSeSale i volem que et vagis amb el millor sabor de boca possible d’ella, després d’haver-la visitat. Bunyol, un lloc per descobrir ».

Per la seva banda, el president de l’Associació de Comerciants de Bunyol, Pedro Rubio Galarza, ha manifestat que aquesta Fira és «una cita obligada del mes de maig a la nostra localitat. Aquest esdeveniment s’ha convertit en el referent comercial a la comarca de la Foia de Bunyol-Xiva ia l’interior de la nostra província. És el millor aparador perquè els nostres comerços i empreses exposin el millor d’ells mateixos als centenars de visitants que s’acostaran al nostre municipi ».

«A més, la Junta Directiva que presideixo porta treballant molts mesos en potenciar el sector empresarial de la localitat, que també estarà present en aquesta Fira. Perquè Bunyol és petit comerç, però també empreses », ha afegit el president, que ha destacat que també s’ha« volgut obrir les portes a pobles veïns perquè vegin en la nostra Fira un trampolí on promocionar els seus productes i serveis. Perquè tots junts sumem més i fa que siguem més grans ».

«Hem preparat un ampli programa d’actes: tallers, degustacions, activitats per a nens -amb fira inclosa- actuacions musicals … A més, comptarem amb un gran espai de restauració. Això sempre és el millor complement per a passar un cap de setmana en família o amb amics. Perquè els comerços i empreses són les que sostenen l’economia de la nostra localitat. Perquè tots units anem a situar Bunyol a l’avantguarda del comerç. Per això i per molt més, #EstaFeriaSeSale. »

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*