Mª Josep Amigó valora “molt positivament” la resposta del Consorci davant de l’episodi de les últimas pluges torrencials

Post també disponible en: Castellano

Mª Josep Amigó, presidenta del Consorci Provincial de Bombers ha valorat molt positivament la resposta del Consorci davant de l’episodi de pluges torrencials del dia 05 de novembre.

Una vegada finalitzades les tasques desenvolupades pel Consorci Provincial de Bombers de València per fer front a l’episodi de pluges del passat dia 5 de novembre, la presidenta del Consorci Mª Josep Amigó ha fet una valoració molt positiva i ha agraït la resposta donada per part del personal del Consorci a les 935 alarmes comunicades al 112, des de les 8 hores del dia 5, fins a les 8 hores del dia 6, per atendre diferents tipus de necessitats. D’aquestes 935 alarmes, 50 van derivar en serveis de rescat i salvament de diferents tipus de perillositat, i altres 26 en serveis auxiliars relacionats amb les pluges (neteges, sanejaments, etc.), les quals van ser ateses en temps i forma pels bombers del Consorci.

Així mateix, l’Inspector en Cap Josep Miquel Basset, ha destacat la coordinació realitzada des del Consorci Provincial de Bombers de València, mitjançant el seu propi centre de comunicació d’emergències i amb la col•laboració del 112, per poder gestionar operativament la mobilització, tant dels seus propis efectius, dels bombers forestals de la SGISE i les brigades de DIVALTERRA, que han donat un servei eficaç, eficient i dimensionat a l’emergència ocorreguda, aprofitant tots els serveis públics esmentats que s’han concretat en 116 efectius, 27 brigades de bombers forestals i 53 brigades de Divalterra. Tots ells han fet front de manera òptima a les 935 incidències sorgides en aquesta emergència.

Per zones operatives i respecte als serveis de salvament, 26 van ocórrer a poblacions de la Ribera Alta, amb intervencions dels parcs de Silla, Alzira, Xàtiva i Ontinyent, 6 en la Ribera Baixa, gestionats pel parc de Cullera i Silla, 9 en l’Horta Sud que van ser resolts pels parcs de Torrent, Catarroja i Silla. Els altres 9 serveis es van repartir al llarg de tota la província, La Safor, l’Horta Nord, El camp de Morvedre, etc., que fan el total de 50 serveis de rescat i salvament. En total, el Consorci va intervenir en 108 serveis de diferents tipus, relacionats o no amb l’episodi de pluges, al llarg de tota la província durant la franja horària abans referida.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*