Manifest sobre XXV Aniversari de l’assassinat de Miguel Ángel Blanco, de Populars Requena

Post també disponible en: Castellano

Enguany es compleixen 25 anys del segrest i assassinat de Miguel Ángel Blanco a les mans de la banda terrorista ETA. Aquest crim va marcar un abans i un després en la lluita contra el terrorisme, omplint els carrers, els mitjans de comunicació i la política de veus valentes que van decidir cridar “basta” als terroristes. No obstant això, actualment molts joves, concretament 6 de cada 10, no saben qui va ser Miguel Ángel Blanco ni què va ocórrer en aquelles eternes 48 hores que van mantindre mobilitzada a tota la societat espanyola. 853 famílies com la de Miguel Ángel, es pregunten què o qui va adormir a aqueixa societat civil que va eixir als carrers unida i que hui assisteix impotent al blanqueig del terror des de les institucions.

Afortunadament, encara som molts els disposats a mantindre viva la memòria de les víctimes del terrorisme. És per això que en el dia de hui el Partit Popular reivindica:

  1. Una Espanya unida, com la que es va forjar amb l’Esperit d’Ermua.

2. Una Espanya compromesa amb la memòria, dignitat i justícia de les víctimes del terrorisme.

3. Que ningú, per defensar les seues idees, en cap lloc de la nostra nació, haja de sentir por, ser amenaçat o increpat.

4. Un Govern de tots els espanyols, que no pacte amb els hereus d’aquells que fixaven als objectius d’ETA o segueixen sense condemnar el terrorisme.

5. El llegat de Miguel Ángel Blanco, President d’Honor de NNGG del PP, com un referent perquè la joventut no oblide el que va ocórrer.

Miguel Ángel Blanco és símbol de Llibertat. Per ell vam mantindre la dignitat per damunt de la por i la barbàrie, i per ell hem d’ensenyar a les noves generacions com la unitat dels demòcrates sempre venç al terror.

Per tot això, hui més que mai el nostre compromís és clar: que no hi haja ni un jove a Espanya, a partir d’ara, que no conega qui va ser Miguel Ángel Blanco. Només així, honrarem la seua memòria i la d’Espanya.

Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*