Manuel Pérez Salavert, nou secretari de Diversitat de la província de València

Post també disponible en: Castellano

El president del PP a la província de València, Vicente Mompó, l’ha anunciat en el transcurs del Comité Provincial dels Populars.

El Partit Popular de Bétera ha rebut una molt bona notícia. El regidor de Personal, Hisenda i Festes, Manuel Pérez Salavert; ha sigut nomenat nou Secretari Provincial de Diversitat després del Comité Provincial que ha tingut lloc hui. Vicente Mompó, el President Provincial que va ser triat, ara, farà un any, ha volgut comptar amb el regidor de Bétera perquè lidere la Secretaria de Diversitat.

Una proposta que Manuel Pérez vol agrair a Vicent Mompó per la seua aposta i el seu suport davant aquesta nova responsabilitat. “El meu més sincer agraïment al nostre President per aquest nomenament i per confiar en el meu per al càrrec; això implica una gran responsabilitat per a mi, treballaré amb la finalitat de fer de la dignitat humana el meu estendard”, ha expressat el recentment nomenat Secretari Provincial de Diversitat.

El Partit Popular de València sempre ha jugat un paper crucial en l’impuls de la diversitat i igualtat de tots i per a tots. Per això, “el principal objectiu serà continuar avançant en una societat moderna, consolidada sota la igualtat i els drets socials de tots i cadascun dels ciutadans”, ha expressat Manuel Pérez.

Elia Verdevío, Alcaldessa del municipi de Bétera i nova Secretària de Transparència després del XV Congrés; ha volgut felicitar el seu company per aquesta nova oportunitat que el Comité Provincial li ofereix. “Promoure i implementar polítiques que contribuïsquen a la plena igualtat entre els gèneres, respectant la diversitat de les persones és un pilar fonamental que la política del Partit Popular ha dut a terme des de fa anys”, ha exposat l’Alcaldessa.

El president del Partit Popular de Bétera, Javier Alapont també ha volgut agrair el nou lloc del regidor de Bétera. “És un gran orgull que el nostre regidor Manuel Pérez puga encapçalar la Secretaria de Diversitat en el Partit Popular Provincial. Fomentar l’equitat entre els gèneres i el respecte per les diversitats tant a nivell local com provincial és un dels objectius”.

En definitiva, el Partit local de Bétera vol agrair la disposició i confiança que des del Partit Popular de València ha demostrat, en primer lloc cap a Elia Verdevío amb la Secretaria de Transparència; així com per Manuel Pérez com a Secretari Provincial de Diversitat. “Crec en els valors universals de pau, justícia i tolerància, i des del càrrec que, des de hui, ostente, continuaré treballant per a fer dels mateixos una realitat social”, ha destacat el regidor popular de Bétera, Manuel Pérez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*