Mazón: “El Grup Popular presenta una iniciativa en Les Corts per a exigir a Sánchez la denominació del Cava de Requena”

Post també disponible en: Castellano

El president del PPCV, Carlos Mazón, ha anunciat a Requena que “El Grup Popular presenta en Les Corts una iniciativa per a demanar al govern de Sánchez la denominació del Cava de Requena”.

Així ho ha manifestat Carlos Mazón després de mantindre una trobada amb els representants de l’associació d’embotelladors i elaboradors de Cava de Requena als quals ha traslladat el suport del Partit Popular Comunitat Valenciana i ha ressaltat l’enorme labor que realitzen tant a l’escola de Viticultura i Enologia, com els propis professionals des de l’afecte i l’orgull de la seua terra.
Mazón ha assegurat que “cal anar tots units davant el ministeri d’Agricultura i ha demanat a Puig rage i pas ferm a Madrid, perquè és molt important en els tràmits que queden pendents ser reivindicatius i saber defensar els interessos del Cava de Requena, que és un producte de prestigi nacional i internacional”.
En aquest sentit, el president del PPCV ha insistit en la necessitat de “incrementar els recursos i mitjans de policies locals per part de l’Ajuntament de Requena per a fer front a l’augment de delictes tant a la ciutat com en el camp”
D’altra banda, Carlos Mazón ha exigit “solucions immediates a la vergonya de les comunicacions ferroviàries de la línia Madrid-Cuenca-València i que està afectant de manera molt perjudicial a les poblacions d’Utiel i Camporrobles per la supressió del servei ferroviari”.
“És lamentable que Puig no estiga exigint i reivindicant una solució urgent a aquest gran problema. Els agrada molt parlar de lluita contra la despoblació però a l’hora de la veritat els seus propis companys de partit ens tenen menystinguts”.
Carlos Mazón ha assegurat que “per a fixar la població a les nostres comarques és necessari tindre bones connexions de mobilitat per a garantir que es queden els joves, que hi haja més treballadors, que es puguen atendre les urgències mèdiques i els desplaçaments comercials per a continuar sent competitius”. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*