Més de 9.000 espectadors passen pel Campionat d’Estiu de Futbol Sala de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Dimecres que ve culminarà el campionat de fútsal d’estiu de Bunyol. Després de dos anys suspés per la Covid-19, aquest estiu s’ha pogut reprendre i les sensacions han sigut molt positives fins al moment. A la bona organització de l’esdeveniment, gràcies a Bunyol És Esport i a la comissió del campionat, que ha permés que regne la bona harmonia durant les 37 jornades del campionat entre jugadors, aficionats i àrbitres, s’uneix una afluència encara major que en els anys anteriors a la pandèmia, sent un ple fins a la bandera cadascuna de les jornades celebrades fins al moment. 

Per al regidor d’Esports, Manuel Sierra, aquest torneig ha sigut molt especial ja que després de dos anys d’aturada, eren moltes els dubtes que hi havia entorn de l’èxit del torneig i aquestes s’han anat dissipant pràcticament des de l’inici d’aquest. “Observem que més enllà de les persones que venen a acompanyar al jugador, moltes colles de gent jove han agafat l’hàbit de vindre totes les nits al poliesportiu de Sant Lluís a socialitzar i passar-lo bé amb els seus amics, per la qual cosa enfront de la imatge individualista que volen transmetre de les noves generacions, la realitat és que continuen buscant contacte amb altres persones per a passar-ho bé i divertir-se i a més d’una forma sana i austera com és vindre al “poli” totes les nits” comenta l’edil.

“És un tipus de públic que potser s’havia perdut en les últimes edicions prèvies a la pandèmia i que després de dos anys tancats a casa, la ciutadania ha eixit amb ganes de conviure amb més gent i passar-s’ho tan bé com siga possible, per la qual cosa estem molt contents que des de la regidoria hàgem pogut donar aquesta alternativa d’oci, no sols per als jugadors, sinó també per a tots els aficionats” conclou Sierra.
El campionat acaba les semifinals aquest divendres a partir de les 21,20h, mentre que el tercer i habitació posada i les finals es jugaran el dimarts 23 i el dimecres 24 d’agost respectivament.

Reunió de col·laboradors i col·laboradores de la carrera de fires

A més, el regidor d’Esports, Manuel Sierra, ha comunicat que hi haurà reunió de col·laboradors i col·laboradores de la carrera de fires. La reunió se celebrarà el dilluns 22 d’agost a les 19,30h. en el local de l’associació del Barri Sant Rafael. Es proporcionarà la samarreta de col·laborador i es donaran les primeres indicacions per al dia de la carrera, que serà el següent dijous 25 a les 19:30h.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*