La Guàrdia Civil deté a Xiva a tres persones acusades d’agressió sexual, lesions i robatori amb violència

Post també disponible en: Castellano

Agents de la Guàrdia Civil han detingut a un home de 37 anys a Xiva per intentar agredir sexualment a una dona de 30 anys a casa d’un amic seu. A més, els agents també han detingut a aquesta dona per suposadament robar i colpejar a l’amic moments després juntament amb un altre home de 41 anys, segons ha informat l’institut armat en un comunicat.

Aquests fets van ocórrer el mes de juny passat, quan la Guàrdia Civil va rebre una denúncia per part d’un veí d’aquesta localitat valenciana. Aquest veí va explicar als agents que hi havia a la seua casa un amic acompanyat d’una dona que ell no coneixia. El veí els va haver de deixar solos a casa en un moment donat perquè va haver de marxar-se a realitzar uns encàrrecs.
En tornar, segons el seu testimoniatge, ja no hi havia ningú en la seua residència però, en pocs minuts, la dona que acompanyava a l’amic va tornar a la casa al costat d’un altre home, el qual tampoc coneixia. Tots dos, suposadament sense mediar paraula, li van colpejar i van robar les claus de la seua casa, el seu vehicle i del seu negoci.

Als pocs dies, la dona va ser cridada a atestar davant agents de la Guàrdia Civil per a comprovar què havia ocorregut. La dona va declarar als agents que, quan l’amic del denunciant es va quedar tot sol amb ella a la casa, suposadament va intentar forçar-la per a mantindre relacions sexuals i que, per a això, la va amenaçar i fins i tot li va posar un ganivet en el coll, però ella assegura que va poder escapar de la residència.
Davant aquest testimoniatge, la Guàrdia Civil ha decidit detindre tant a l’home de 37 anys per agressió sexual en grau de temptativa, com a la dona de 30 anys i a l’home de 41 anys que acompanyava a la dona i que va agredir, al costat d’ella, al denunciant, tots dos detinguts per robatori i lesions. Les diligències ja han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Requena.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*