Més disciplines i més participants en totes les competicions de la setmana esportiva pre-Fira de Bunyol

L'edil d'Esports de l'Ajuntament de Buñol, Marta Pérez.
L'edil d'Esports de l'Ajuntament de Buñol, Marta Pérez.
L'edil d'Esports de l'Ajuntament de Buñol, Marta Pérez.
L’edil d’Esports de l’Ajuntament de Buñol, Marta Pérez.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Buñol ha fet públic el calendari esportiu previst per a la Fira i Festes de la localitat. Aeròbic, Kangoo Jump, esports de raqueta (frontenis, pàdel i tennis), futbol, ​​futbol sala, atletisme, gimnàstica rítmica i escacs tenen el seu espai des del 16 al 23 d’agost a la localitat.

Marta Pérez, regidor responsable de l’àrea d’Esports del Consistori buñolense, es mostra molt satisfeta per l’alt nivell aconseguit en l’organització i posada en escena de tan elevat nombre d’esports representats aquestes setmanes, “fins a arribar a consolidar una setmana pre-fires dedicada pràcticament a l’esport en el nostre municipi, i això és una cosa de la que tant des de la Regidoria com des de les diferents associacions i entitats esportives ens sentim molt satisfets i orgullosos “.

Dijous, 16 d’agost, arrenca la setmana esportiva amb una Masterclass d’aeròbic i una Kangoo Jump. Serà a les 20,00 h. a la Plaça 5 de Març de Bunyol.

Dissabte 18, un dels grans atractius i que ja forma part de la Fira i Festes del municipi, se celebrarà la Presentació del Club Esportiu Bunyol, a les 19,00 h. en el recentment rehabilitat Camp de Futbol Beltrán Báguena. Després de la presentació de plantilla i cos tècnic es desenvoluparà un partit de futbol entre el CD Bunyol i el Llevant UD Divisió d’Honor.

I ja el dilluns 20 a partir de les 18.30 h al Poliesportiu del Planell, dia dedicat als esports d’Raqueta. Es disputarà la Final del XLV edició del torneig de Frontenis masculí i femení “Fira i Festes de Bunyol”, a més de la Final de la III Copa d’Estiu de Pàdel i el II Torneig de Super Tie-Breaks Fira i Festes de Tennis.

Dimarts i dimecres 21 i 22 d’agost serà el torn de la Lliga d’Estiu de Futbol Sala. Dimarts es disputarà des de les 20,00 h fins a les 00,00 h al tercer i quart lloc de totes les categories, i dimecres, finals de totes les categories des de les 20,00 h fins a les 1,00 h. En acabar, lliurament de trofeus de la Lliga de Futbol Sala d’Estiu, amb animació i música. S’atorgaran premis en metàl·lic patrocinats pel CD Bunyol.

Dijous 23, un dels grans dies d’Esport: Atletisme i Gimnàstica Rítmica. A les 19.30 h arrencarà la III Cursa Raquel Lavilla Villar i V Solidària 6K, amb recorregut de 6km. Sortida i Meta a la Plaça Layana, recorrent tota la població. Està organitzada per l’Ajuntament de Bunyol i el CA Correores de Bunyol. La regidora del ram, Marta Pérez, puntualitza que el calendari esportiu de carreres en aquest 2018 és tan ampli que es va decidir, primerament introduir aquesta carrera a la Setmana Esportiva de la Fira i Festes, ia més unir-la a la Cursa Solidària. Afirma que es tractava de dues carreres molt semblants, una de 7K i una altra de 5K, i molt properes en el temps. Recorda: “No perdem el caràcter solidari de les dues, en homanaje a la correora buñolense Raquel Lavilla Villar ia més, tot el recaptat va destinat a la compra de material esportiu per als col·legis de la localitat. Doble objectiu complert “, finalitza.

Després, a les 23,00 h es realitzarà l’exhibició de Gimnàstica Rítmica a càrrec dels Clubs de Bunyol i Turís a l’Auditori de Sant Lluís que tots els anys duen a terme. Aquest any al no comptar amb altres esdeveniments esportius en aquest horari, com en anys anteriors que coincidia amb les finals de la Lliga d’Estiu de Futbol Sala, tota la nit està dedicada i enfocada a aquesta magistral exhibició.

Finalment, i ja en la setmana de Fira i Festes de Bunyol, el dilluns 27 i dimarts 28, a les 16,30 h tindrà lloc el tradicional Concurs d’Escacs de Fira i Festes a la Plaça Layana, organitzat pel Club d’Escacs de la localitat. Dimarts s’atorgarà el Trofeu Ajuntament de Buñol.

En definitiva, Marta Pérez anima a tota la població a participar i donar suport a tots i cadascun dels esdeveniments esportius de la localitat en els propers dies. “L’ampli calendari d’esdeveniments esportius en aquesta setmana de Fires s’ha fet per i per als veïns i esportistes locals, així que tant si ets esportista com si no, surt al carrer i dóna suport a tots els esports”, conclou l’edil responsable del ram.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*