Miguel Ángel Pastor arriba al CD Bunyol amb 14 gols anotats aquesta campanya amb el Sant Marcel·lí

Post també disponible en: Castellano

A pesar que la temporada del nostre primer equip va concloure fa menys d’una setmana amb la dolorosa derrota a Alberic, les oficines del club no tenen vacacions, sinó que en elles es treballa a estall per a confeccionar una plantilla per a la pròxima temporada igual o més compromesa, competitiva i il·lusionant que la que ens ha fet vibrar enguany.

Per a això, a les ja anunciades renovacions de Paco, Gonza, Mario i Víctor, a les quals esperem sumar durant els pròxims dies una grandíssima part de l’actual plantilla de què tan orgullosos estem, s’afig ara el primer fitxatge per al nou curs: Miguel Ángel Pastor Gutiérrez (25 de setembre de 1996).

Pastor va estar en el Sant Marcel·lí durant tota la seua etapa juvenil i va ser el davanter referència de l’equip les dos primeres temporades com a amateur, aconseguint l’ascens a Regional Preferent. Ja en esta categoria es va destapar com un dels golejadors del grup II, aconseguint 16 tants. Estos números li van portar a fitxar pel CD Acer i posteriorment pel Riba-roja CF, amb el que va disputar la promoció d’ascens a Tercera Divisió.

Esta temporada, Miguel Ángel Pastor ha sigut un dels principals artífexs de la històrica temporada del Sant Marcel·lí, anotant 14 tants que han sigut vitals perquè el seu equip haja pogut aconseguir la promoció d’ascens a Tercera Divisió.

A pesar de la seua elevada capacitat golejadora, Pastor no és un “9” pur, sinó que és un jugador que es caracteritza per poder actuar en diferents posicions de la línia d’atac.

Benvingut a Bunyol i al Beltrán Báguena, Miguel Ángel!

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*