Millorar els serveis públics de Requena, un dels principals objectius del Partit Popular

Post també disponible en: Castellano

Rocio Cortés, candidata del Partit Popular a l’alcaldia de Requena, iniciava el seu primer discurs d’inici de campanya dient que: “Soc molt conscient de la responsabilitat que suposa aquest càrrec, i vull assegurar-los que, si soc triada, treballaré sense descans per a millorar la qualitat de vida del nostre municipi i lluitar per una ciutat més justa, segura i pròspera”.
I així destacava que es cobriran les principals preocupacions dels ciutadans del municipi: “Entre els nostres objectius principals es troben el de millorar els serveis públics, entre ells, la neteja, la seguretat, el transport, assegurar l’accés a l’habitatge i lluitar per la sanitat”.
D’altra banda, quant al desenvolupament econòmic, el Partit Popular marca com a primer i principal objectiu “fomentar la generació d’ocupació i enfortir la competitivitat del territori, impulsant el comerç, el turisme i la conservació del nostre patrimoni històric i cultural”. “Requena i els seus llogarets estan plens d’oportunitats” i, segons Rocío, “és necessari que ja existisca un govern que aposte fermament pel seu desenvolupament”.
El Partit Popular subratlla que “per a afrontar tots els desafiaments és necessari un partit sòlid que tinga representació a nivell provincial, regional i nacional i, realment, es preocupe per Requena i els seus llogarets”. 
Rocío va finalitzar el discurs demanant que: “Si em trien, treballaré juntament amb el meu equip amb afany perquè, com diu el nostre lema, “Passem Pàgina” i escriguem un nou capítol en la història de Requena, on existisca realment un futur a l’altura del nostre municipi”. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*