El Partit Popular es converteix en la formació més votada a la comarca de Requena-Utiel sobrepassant al PSPV-PSOE

Post també disponible en: Castellano

La comarca de Requena-Utiel s’ha tenyit de blava i a més els Populars han guanyat amb majoria als pobles d’Utiel, Camporrobles, Villargordo del Cabriel i Venta del Moro

A Requena l’empat a regidors entre PSOE i PP deixa la clau de l’alcaldia en el PRyA després del seu espectacular augment i l’entrada de 2 regidors de VOX. 

Mario Sánchez ha guanyat les eleccions a Requena però ha perdut la majoria absoluta que ostentava fins hui. El PSOE d’ha sigut la llista més votada obtenint un total de 3.660 vots enfront del PP de Rocío Cortés amb 3.516; mentre que el Partit de Requena i Llogarets (PRyA), liderat per Joaquín González amb 1.409 i Vox amb 890.

L’alcaldia queda a expenses per tant de qui oferisca el seu suport el Partit de Requena i Llogarets (PRyA), que amb 3 regidors tindrà la clau de govern, ja que el PSPV-PSOE ha obtingut 8 edils, els mateixos que el Partit Popular, seguit de Partit de Requena i Llogarets i Vox amb dos i 890 vots. Podem amb 298 i Esquerra Unida amb 185 vots no han aconseguit representació en el consistori.

A Utiel, el Partit Popular ha sigut el partit més votat en aquestes eleccions, uns resultats que permetran ser alcalde a Ricardo Gabaldón que arrabassa l’alcaldia al PSOE amb 3.599 vots i una representació municipal de 10 regidors, enfront de 2.413 vots i 7 regidors que ha obtingut el PSOE.  Ni Unides-Podem-Esquerra Unida ni Vox, que també concorrien a aquests comicis, han aconseguit representació en el consistori.

Per part seua, el PSOE ha guanyat a Xera i Sinarques. Fuenterrobles es manté en el bloc d’esquerres amb EUPV-Avance; i, com a anècdota, la formació Ciutadans pràcticament sense representació en el mapa polític estatal, s’ha imposat a Caudete de las Fuentes.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*