Mor un jove després de saltar al llac de la cova Turche de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Un jove ha mort aquest dimarts a la nit després de saltar a l’aigua del llac de la cova Turche de Bunyol des d’una roca pròxima. Segons fonts municipals, el jove es va llançar a l’aigua des d’una altura d’aproximadament dos metres al voltant de les nou de la nit i ja no va eixir a la superfície.

El jove, de 30 anys d’edat segons fonts de la Guàrdia Civil, es trobava en companyia d’un germà menor i del seu pare, tots ells veïns de Silla, els qui van donar l’alarma a la Policia Local i Guàrdia Civil que es van personar ràpidament en la zona acompanyats d’una ambulància.

No obstant això, al no trobar al jove, va ser necessari comptar amb il·luminació artificial que va ser proporcionada per part de Protecció Civil així com amb la participació dels bussos del Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques (GEAS), que van ser els qui van localitzar el cos sense vida del jove a les 23,45 hores del dimarts.

Les causes de la defunció no s’han pogut determinar, per la qual cosa es va traslladar el cos del jove fins a un centre hospitalari per a la realització de l’autòpsia.

Des de l’Ajuntament de Bunyol, les fonts consultades per tucomarca.com han recordat la necessitat de guardar les màximes precaucions al prendre el bany tingues qualsevol tolla o llac natural, “atés que normalment es troben en llits de barrancs o rius que cada vegada que hi ha riuades canvien molt la seua morfologia i realitzar salts a l’aigua pot ser molt perillós perquè no se sap quina profunditat real pot tindre o què es pot trobar un davall”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*