Diana Morant (PSPV-PSOE) a Riba-roja de Túria: “Som l’opció per a la gent d’esquerres, però també per a tota aqueixa majoria que es nega al fet que aquest país retrocedisca”

Post també disponible en: Castellano

La ministra de Ciència i Innovació i cap de llista del PSOE per la província València, Diana Morant, critica que “Feijóo no vol que coneguem la seua agenda amagada”: “En la Comunitat Valenciana ja sabem el que volen fer, ho diuen aprimament dels serveis públics, però el que volen dir és retallar”.

Morant subratlla que “el PP vol tornar a portar-nos a la casella d’eixida, a aquella Comunitat Valenciana que eixia en els telenotícies pels casos de corrupció”.

La ministra de Ciència i Innovació i cap de llista per la província de València, Diana Morant, ha assegurat que “el Partit Socialista és l’opció per a la gent d’esquerres, però també per a tota aqueixa majoria que es nega al fet que aquest país retrocedisca”.

Així s’ha manifestat hui en una trobada amb militants en Riba-Roja, el que ha assegurat que “molta gent que va votar al PP i a Vox s’ha adonat que no és el que volien, han vist que censuren i que estan parlant de retrocedir 40 anys en els drets de les dones”.

En la mateixa línia, la dirigent socialista ha criticat que “Feijóo no vol parlar perquè no vol que es conega la seua agenda amagada”: “En la Comunitat Valenciana ja hem descobert el pastís, sabem el que volen fer, el diuen ‘aprimament de serveis públics’ però el que volen dir és retallar, com sempre han fet”. 

Així mateix, Morant ha lamentat que “la nova política del PP és tornar al Govern d’Aznar i al de Camps, al de la Gürtel i el ‘yonki dels diners’”: “Quan Estaven González Pons estava en el Govern d’Aznar jo encara estava en l’institut, aqueixa és la renovació del Partit Popular de Feijóo”. En aqueix sentit, ha subratllat que “el que volen és tornar a portar-nos a la casella d’eixida, aquella en la qual la Comunitat Valenciana eixia en tots els telenotícies per casos de corrupció, perquè van robar en tots els llocs”. “Després de 8 anys de política impol·luta de Ximo Puig, en tot just dos dies hem tornat a ser la vergonya d’Espanya”, ha lamentat.

El cap de llista per la província de València també s’ha referit a la manifestació celebrada el passat 28 de juny en defensa dels drets LGTBI: “L’altre dia ens manifestem a Nàquera més de mil persones, van prohibir penjar la bandera LGTBI al balcó de l’Ajuntament”. “Han prohibit també els minuts de silenci per les víctimes de violència de gènere en un país en el qual només el passat cap de setmana van ser assassinades 4 dones, no l’acceptarem”, ha conclòs.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*