Les instal·lacions esportives de l’Eliana obriran gradualment en la Fase 2

Post també disponible en: Castellano

Com fins ara, els accessos als entrenaments hauran de realitzar-se amb cita prèvia concertada i seguint el protocol de seguretat i higiene

El Poliesportiu Municipal i el Recinte Les Taules de l’Eliana entraran, de manera gradual, en la Fase 2 des d’aquest dilluns 1 de juny. Com en l’etapa anterior, per a accedir a les instal·lacions els usuaris hauran de tindre cita prèvia concertada, circular obligatòriament amb màscara i llegir les recomanacions col·locades en l’entrada.

La regidoria d’Esports posarà a la disposició dels usuaris les pistes gradualment, després d’haver reobert les de tennis, atletisme, vòlei i frontó. D’aquesta manera, les pistes de trinquet i galotxa, les sales polivalents, pistes cobertes i exteriors i el camp de futbol 11 i 8 estaran a la disposició dels esportistes per als seus entrenaments bàsics individuals o grups tancats amb entrenador acreditat. En cap cas podran superar l’aforament de 30%, ni celebrar partits ni patxangues. Les reserves de pista podran realitzar-se per telèfon al número 96 274 00 55.

En aquesta fase els accessos d’entrada i eixida continuaran estant diferenciats i es podrà efectuar un control aleatori de presa de temperatura. La restriccions i normes d’ús durant la pandèmia continuaran adaptades per a cada pràctica, encara que de manera general, no es permetrà compartir material ni equipament, els acompanyants hauran d’esperar en zona habilitada i no romandre temps abans ni després de l’activitat. Els vestuaris només podran usar-se per a canviar-se de roba i l’aforament serà limitat a les condicions d’obertura, personal disponible i tipus d’activitat. Els lavabos també podran utilitzar-se de manera individual. 

Per la seguretat de tots els usuaris no podran accedir al Poliesportiu els qui hagen estat en contacte amb una persona infectada per Covid-19 en els últims 14 dies o els qui presenten símptomes com ara tos, febre, dificultat respiratòria, mal de gola, dolors musculars, alteracions de paladar o olfacte. Així mateix, igualment les instal·lacions compliran també un estricte protocol de desinfecció amb l’objectiu de mantindre-les en les millors condicions higièniques i sanitàries per als usuaris. 

La regidora de Polítiques Esportives, Concha Montaner, ha insistit en la importància de complir amb les mesures d’higiene i protecció i ha recordat que continua habilitat el servei d’assessorament en el telèfon 607 191 811 per garantir la volta segura a l’activitat física als i les esportistes elianeres.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*