L’Ajuntament d’Utiel contracta una brigada de reforç per a neteja viària davant de la proliferació de males herbes

Post també disponible en: Castellano

Les recents pluges han afavorit l’aparició de mala herba en espais públics

L’Ajuntament d’Utiel ha intensificat les tasques de neteja viaria amb la contractació de personal de referent davant l’abundant proliferació de males terres en ús i pedanies.

Els episodis intensos de pluges dels darrers mesos han provocat la publicació de matèries i males terres a les vides públiques que podrien convertir-se en espais insalubres.

La situació extraordinària provocada per la pandèmia ha suposat la dedicació completa de les brigades municipals a activitats essencials com el repartiment de la compra d’un domicili per a persones vulnerables, així com incidències diàries derivades de la crisi econòmica i generació social per la COVID-19.

Per aquest motiu, el consistori útil ha estat contractat personal específic per a la limpieza i el desbrossat de les àrees principals del casc urbà d’Util i pedanes (calles, avingudes, ases, alcorques, parques, etc.) afectades pel creixement accelerat de males.

Del mateix mode, es va intervenir en la causa del riu Magro, eliminant el creixement descontrolat de vegetació en aquesta zona.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*