Mulero “Després de 20 anys d’abandonament del PP del camp valencià ara tenim un Consell que treballa amb el sector per eixir de la crisi”

El secretario autonómico de Agricultura y Desarrollo Rural ha indicado que se están buscando soluciones de forma conjunta con el sector para superar la crisis y dar respuestas rápidas y efectivas.
El secretario autonómico de Agricultura y Desarrollo Rural ha indicado que se están buscando soluciones de forma conjunta con el sector para superar la crisis y dar respuestas rápidas y efectivas.

Post també disponible en: Castellano

El secretario autonómico de Agricultura y Desarrollo Rural ha indicado que se están buscando soluciones de forma conjunta con el sector para superar la crisis y dar respuestas rápidas y efectivas.
El secretari autonòmic d’Agricultura i Desenvolupament Rural ha indicat que s’estan buscant solucions de forma conjunta amb el sector per superar la crisi i donar respostes ràpides i efectives.

El secretari autonòmic d’Agricultura i Desenvolupament Rural de la Generalitat Valenciana, Francisco Rodríguez Mulero, ha participat aquest dimecres en un acte a Llíria costat de la diputada socialista a les Corts, Rosa Peris, i l’alcalde de la localitat, Manuel Civera, per explicar els Pressupostos de la Generalitat 2019 i fer balanç dels tres anys i mig del Govern de Ximo Puig. Durant l’acte també s’ha abordat la crisi que travessa el sector citrícola a hores d’ara i Mulero ha volgut destacar que tant el president de la Generalitat, Ximo Puig, com tots els socialistes, han assumit les reivindicacions del sector i treballen de la mà per trobar solucions als problemes que pateixen. “Després de 20 anys d’abandonament del PP del camp valencià ara tenim un Consell que treballa al costat dels agricultors per intentar donar una sortida a la crisi que pateixen”, ha indicat el dirigent socialista.

Durant la seva intervenció, Mulero ha indicat que “s’estan buscant solucions i articulant línies de manera conjunta amb el sector per superar aquesta crisi i donar respostes ràpides i efectives”. “Per al Consell de Ximo Puig buscar solucions a aquesta problemàtica és una prioritat” ha recordat el responsable socialista i ha apuntat que “des de la des de la Generalitat portarem a terme un Pla Estratègic de reconversió sectorial per planificar amb un període mínim de 15 anys el futur de la producció citrícola “. Mulero ha insistit que, després de dècades del menyspreu que ha patit el sector per part dels Govern del PP, “ara tenim una Generalitat compromesa amb els agricultors, i un Govern central que està prenent mesures urgents per descongestionar el mercat i ajudar a pal·liar la crisi que han patit en l’última campanya ”

Per la seva banda, la diputada socialista a les Corts, Rosa Peris, ha fet un repàs de les inversions que realitzarà el Consell de Ximo Puig a la localitat, i ha destacat el compromís del Govern valencià amb la cultura i tradició musical que caracteritza a Llíria. Així, els comptes de 2019 contemplen 150.000 euros al Centre d’Unió Musical de Llíria i més de 140.000 euros a l’ampliació i millora del local social de la Societat Musical Banda Primitiva. També ha assenyalat, els 250.000 euros que es destinaran a l’auditori i centre integrat de grau elemental i mitjà de música “. “Aquestes xifres suposen el compromís dels socialistes perquè el patrimoni musical de la nostra terra segueixi estant present en les noves generacions de la societat valenciana”, ha indicat Peris, qui al seu torn ha posat en valor el pressupost que destinarà la Generalitata a polítiques inclusives i d’igualtat, amb 900.000 euros previstos per 2019 “.

Així mateix, l’alcalde de Llíria, Manuel Civera, ha posat en valor “l’esforç que els socialistes estem fent des de totes les institucions per tallar un dels problemes que més ens preocupa: l’atur”. En aquest sentit, ha recordat que en aquesta legislatura a Llíria la desocupació ha disminuït en 859 persones, el que significa una reducció del 31,78% “, un percentatge que encara és més gran en un dels col·lectius més castigats per la desocupació, els joves, entre els quals l’atur ha baixat en un 34,17%. “La reducció de l’atur confirma que l’estabilitat i la confiança generada pel Consell de Ximo Puig porta bons resultats”, ha indicat l’alcalde.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*