Rafael Climent participa a la jornada “Ocupabilitat i competitivitat empresarial” que es desenvolupa a Xest

Rafael Climent participa en la jornada “Empleabilidad y competitividad empresarial” que se desarrolla en Cheste.
Rafael Climent participa en la jornada “Empleabilidad y competitividad empresarial” que se desarrolla en Cheste.

Post també disponible en: Castellano

Rafael Climent participa en la jornada “Empleabilidad y competitividad empresarial” que se desarrolla en Cheste.
Rafael Climent participa a la jornada “Ocupabilitat i competitivitat empresarial” que es desenvolupa a Xest.

El proper dijous, 7 de febrer, la regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Xest organitza la jornada “Ocupabilitat i competitivitat empresarial” en el marc del Pla d’Ocupació, “Chestemple @”, que s’ha posat en marxa a la localitat.

La jornada comptarà amb una taula rodona sota el títol “Indústria 4.0, competitivitat i ocupabilitat”, integrada per especialistes en economia i representants del sector empresarial.

La cloenda es farà a càrrec del conseller d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana, Sr. Rafael Climent.

Ordre del dia:
· 11:30-11:45. Obertura institucional.
José Vicente Guijarro. Regidor d’Ocupació de l’Ajuntament de Xest.
· 11:45-13:15. Taula rodona: “Indústria 4.0, competitivitat i ocupabilitat”

  • Ricardo Miralles. Economista. Director d’economia i anàlisi de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana.
  • Cristina Plumed. Presidenta de ASECAM – Associació d’Empresaris del Camp de Morvedre. Membre del Comitè Executiu de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana.
  • Arturo Gradolí. Filòsof i investigador de la ciència i la tecnologia. Autor del llibre “Intel·ligència artificial i atur tecnològic”
  • Victòria Miquel. Presidenta de CECAP València – Confederació Espanyola d’Empreses de Formació. Presidenta del Comitè RSC d’EVAP – Associació d’Empresàries i Professionals de València.
  • Fernando Castelló. Economista, consultor i conseller d’empreses. Professor a la Universitat Politècnica de València i en ESIC Business & Marketing School. Coautor del llibre “El mercat de treball a Xest i la seva comarca durant el període 2008-2018”.
  • Juan Manuel García. Doctor en economia. Professor a la Universitat Politècnica de València i en ESIC Business & Marketing School. Coautor del llibre “El mercat de treball a Xest i la seva comarca durant el període 2008-2018”.

· 13:15-13:30. Cloenda institucional.
Honorable Sr. Rafael Climent. Conseller d’Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*