Mustapha El Aziz guanya amb contundència el XV Gran Fons de Turís Memorial Raimon Soria

Mustapha Lo Aziz gana con contundencia el XV Gran Fondo de Turís Memorial Raimon Soria.
Mustapha Lo Aziz gana con contundencia el XV Gran Fondo de Turís Memorial Raimon Soria.

Post també disponible en: Castellano

Un gran ambient i un oratge immillorable han sigut les notes característiques d’esta quinzena edició del Gran Fons de Turís, memorial Raimon Soria, que constitueix la primera prova del Ciurcuit Caixa Popular Ribera del Xíquer.
És la cursa més important de la localitat organitzada per l’ajuntament amb la col·laboració del Club Triesport i nombrosos voluntaris que la fan possible junt amb l’Associació d’Ames de Casa, Protecció Civil i Policia Local i les cooperatives La Turisana i La Baronía.

Enguany els guanyadors de la prova absoluta han sigut Mustapha El Aziz i Alina Teodora, ambdos del Caixa Rural Algemesí, seguits per Khalid Elhissouf (Alejandro Sanz – Rickysporteam) i Sergio Fayos Merin (Crespo Runners), i Noelia Valle (C.a. Utiel) i Eva Espinosa (Som Passatge).

Els atletes turisans han tingut una gran actuació quedant en molt bon lloc en la general. Els tres primers a arribar a meta han sigut Jaime Lozano (Cd Metaesport), Jesús Quiles (Alejandro Sanz – Rickysporteam) i Javi Guaita (Triesport Turís), mentre que les tres primeres dones han sigut María Domingo (Marjana Chiva), Mayte Villanova (Sóc Turís Natació) i Alba Vidrier (Sanus Vitae Team).

Per equips han guanyat Ricky Sporteam en categoria masculina i Equip Caixa Rural Algemesí en categoria femenina.

L’entrega de trofeus estigué a càrrec de l’alcalde, Eugenio Fortaña, i la regidora d’Esports, Mª Dolores Crespo, amb la companyia de la Regina de les Festes, María Sánchez i la seua cort, el president de la fundació Caixa Turís, Jaime Pastor, i Raimundo Soria, pare de Raimon.

El moment més especial de la jornada arribà de la ma de l’Associació Per ells que, no solament s’encarrega de la confecció dels trofeus, sinó que també participa en la cursa amb una arribada a meta molt emocionant amb totes les persones participants aplaudint i fent-los un corredor.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*