Obert el termini per sol·licitar beques esportives a Utiel

Abierto el plazo para solicitar becas deportivas en Utiel.
Abierto el plazo para solicitar becas deportivas en Utiel.

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament d’Utiel convoca ajudes destinades a joves esportistes d’Utiel i a col·lectius en situació econòmica precària

Des de hui, joves esportistes federats i famílies amb baixos ingressos podran accedir a les ajudes convocades per l’Ajuntament d’Utiel per fomentar la pràctica esportiva.

Beques per a joves esportistes utielans

L’Ajuntament d’Utiel ha aprovat la concessió de subvencions per a beques individuals dirigides a joves esportistes residents al municipi amb l’objectiu de potenciar, donar suport i facilitar la millora de l’rendiment dels joves esportistes de la localitat perquè puguin assolir els seus objectius esportius.
Per accedir a aquestes beques, els beneficiaris han de tenir entre 14 i 30 anys, estar empadronats a Utiel i comptar amb la llicència federativa de la modalitat esportiva que practiquin.

La quantia màxima a concedir serà de 700 € per sol·licitant i entre els criteris de baremació es valorarà la condició d’esportista d’elit (nacional o de la Comunitat Valenciana) així com els resultats de participació en competicions oficials federades (campionats provincials, autonòmics, nacionals etc)

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper 3 de desembre.

Beques esportives per a famílies amb baixos ingressos

També el consistori utielano ha convocat subvencions per a beques esportives dirigides a col·lectius en situació econòmica precària amb l’objectiu d’afavorir l’accés a aquestes famílies a la pràctica esportiva en Escoles Esportives Municipals i als cursos anuals d’escolars i preescolars de la Piscina Coberta d’Utiel. Els ajuts estan dirigides a membres d’una unitat familiar amb ingressos anuals inferiors a l’Indicador Públic de Renda d’Efectes Múltiples (IPREM) o que no els superin en més de l’50%.

A l’igual que en l’anterior convocatòria, els beneficiaris han d’estar empadronats a Utiel i hauran formalitzat la matrícula anual de l’activitat esportiva impartida a les dependències municipals assenyalades.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*