Opinió: A boca de canó: “Carta a un periodista”, per Jóseh Larrazábal

Post també disponible en: Castellano

Bon programa, Pedro.
Excel·lent exposició del tema del nou estadi.
Coincidisc amb tu: Peter Lim ha d’eixir del vcf i no hi ha “conveni” que valga, és una vergonya que encara continue dirigint els destins d’aquest club centenari. Cada punt que aconsegueix l’equip en un punt més que va al caseller de Lim.Cada partit que guanya el València enforteix més la presència de Meriton i dificulta més la seua eixida del club.
Estic convençut que l’afició del vcf és la major aliada del màxim accionista.es inconcebible que acudisquen 45.000 espectadors a Mestalla, és inconcebible que 35.000 abonats hagen renovat les seues passades, i és inaudit que que les botigues del vcf continuen donant beneficis.
Tot això és el que enforteix la permanència d’eixe senyor en el vcf i el que impedeix la seua marxa.
Només buidar Mestalla i minimitzar els seus beneficis podria fer-li reflexionar sobre la idoneïtat de la seua continuïtat en aquest club.
Estic convençut d’això i per això he deixat de renovar el meu abonament, no vaig a Mestalla, i a penes veig partits del vcf per TV, per descomptat no compre ni una gorra a les botigues vcf.
Quant a Baralla i la marxa de l’equip, entenc que ara el politicamente correcte és a dir el que han dit hui Cañizares i Mista i no cap una altra. Però estic d’acord en una cosa: queda molt i 11 criatures procedents de 3a divisió no aguantaran tota la temporada. De totes maneres vull recordar que van els novens i això no és motiu d’orgull per a un València que ha d’aspirar a lluitar per tot cada any. Encara que sí que sembla ser-ho per a una afició conformista i sense ambició.
Jo, en el meu programa de Ràdio Bunyol, cada vegada li done menys cabuda al vcf.
El desagafe i la desafecció m’envaeixen jo no tinc per què ser políticament correcte encara que en dies com hui no quede una altra opció i ho entenc.
Jo ahir vaig veure al pitjor Athletic des de fa molts anys. Aquest València està format per xavals joves procedents de divisions inferiors que només saben córrer com a pedrissos sense cap i, com he dit anteriorment, no aguantaran tota la temporada. La segona volta és dura i arribaran lesions, cansament i altres circumstàncies, Baralla haurà de tirar de fons d’armari, una cosa de la qual manca.
Parlant del Pipo, ha sabut inculcar als jugadors il·lusió, ganes i poc més.
És un entrenador novençà que dirigeix a jugadors novençans i cal ser realistes, miracles en el futbol…pocs i només a un partit, aquests no donen per a guanyar una Lliga.
Coincidisc amb tu i amb la teua visió sobre la situació del València però he lluitat tant per aquest club que m’he cremat. El desagafe i la desafecció són els meus companys de viatge.
Gràcies per fer un programa per a adults ja que la majoria d’emissores només fan programes per a adolescents oblidant que en l’afició del vcf també hi ha gent madura, intel·ligent i capaç de pensar per si mateixa.
Sent no poder col·laborar amb tu com ho haguera fet fa algun temps però, com a sòl dir, ara mateix soc un Valencianista en estand bye, almenys mentre Lim seguisca en aquest club. I si alguna vegada es va em costarà molt oblidar tantes decepcions, tanta hipocresia, i tantes caretes com han caigut, però el que més em costarà és el comportament de l’afició del València i la poca resistència a la manipulació, una manipulació procedent d’alguns mitjans de comunicació mal anomenats Valencianistes, perquè el que eixos mitjans fan està molt lluny d’ajudar al club, la qual cosa ells fan es diu destrossar l’orgull, l’honor i l’ambició d’una entitat l’objectiu de la qual deberia ser lluitar per tots els títols i glorificar l’escut.
Moratas hi ha molt pocs.
Han fet del vcf un club xicotet i sense ambició.
Segueix en la bretxa com sempre has fet, però amb aquest entorn que envolta al club estic convençut que Lim només s’anirà quan ell vulga anar-se.
Ah, i felicitats per la visió que tens dels polítics Valencians, a ells el vcf no els importa en absolut, només actuen de la forma més convenient per als seus interessos polítics.
Et continuaré escoltant per quin solo tu i alguna excepció sou dignes de respecte.
Gràcies per tot
Una abraçada gran.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*