Opinió: “A bocado canó”, per Jóseh Larrazábal

Post també disponible en: Castellano

Vull transmetre a tots els aficionats del vcf que encara s’il·lusionen amb aquest vcLim els meus millors desitjos, i que es complisquen els seus potencials espectativas.
Jo per part meua vull expressar que la meua decepció amb el vcf i el seu entorn, és tan fort com la lluita que he mantingut aquests últims anys pel creixement del València i l’eixida de Meriton del nostre club. Això m’ha generat un desgast del qual he de recuperar-me, espere.
Ara mateix puc dir que soc un Valencianista en “estand by” i ho continuaré sent mentre Peter Lim governe nostre vcf.
A les noves generacions vull convidar-los al fet que repassen amb avidesa la història del club. Que siguen conscients dels jugadors històrics que han passat per ací i que els comparen amb la gestió de Peter Lim.
Anar a MESTALLA fa, al meu entendre, molt de mal al vcf i reforça de manera insolent la figura de Lim ja que cada punt que trau l’equip és un punt que va al caseller del propietari.Un propietari que només s’anirà quan el negoci li vaig deixar de ser rendible.
Si a algú li serveix jo fa 2 anys que he deixat de ser soci del vcf i no em compre ni una gorra a les botigues del vcf.
Assetjar per fam a Meriton és l’única forma que enarbore la bandera de la rendició.
“Peter go home” i després 35.000 al camp. És un “contrasentit” que no puc ni entendre ni acceptar.
Dit això, que cadascun actue com millor li semble.
Aquest és un pais lliure on cadascun pot expressar-se de manera oberta.
Jo ací deixe el meu parer per si a algú li pot interessar.
El mal és que cap amor és etern, malgrat la creença popular, i a la meua encara quan, tant de bo que siga prompte, marxe Lim del València, em costarà molt recuperar confiança, il·lusió, i afecció per aquest club i el seu entorn.
Si per a alguna cosa ha servit la gestió de Lim ha sigut per a desemmascarar, i traure a flotació tota la porqueria que envolta al València. Han caigut moltes caretes tant a nivell mediàtic com en altres sectors i sobretot, crec que ha sigut la meua major decepció, una gran part de l’Afició que no ha sigut prou forta per a acabar amb aquest imperi del mal que governa el nostre València.
No han hagut gales per a demostrar al tirà qui mana ací, i aqueixa gran part d’aficionats s’il·lusiona amb un equip de jugadors cedits i cost zero que es renova cada any perdent el nord i l’oportunitat de formar un equip ambiciós que madure i progresse cada any.El que succeeix és que cada temporada es comença de zero i així és impossible que els resultats arriben, que el bloc cresca i madure.
El València ha de lluitar cada any per tots els títols de totes les competicions en les quals participe. No concebo un altre València.
El conformisme i la falta d’ambició d’una part de l’Afició valenciana ha d’acabar d’una vegada i per sempre.
Jo continuaré lluitant des de la meua tribuna per un gran València sense Peter Lim.
Però ho faré per vergonya, honor i orgull, no per passió.
Aqueixa passió que està en estat d’hibernació.
Veurem què ocorre si és que algun dia desperta.
Jo, per tot el que s’ha dit, tinc series dubtes.
Espere continuar rebent les vostres opinions en xarxes i altres canals, que ningú es continga; les meues respostes, quan n’hi haja, seran tranquil·les, assenyades, serenes i sempre respectuoses.
Una forta abraçada per a tots, i molta força per als quals encara creeu en un futur millor per al nostre club, i sobretot per als que continueu lluitant per ell.
Jo, hui dia, tinc dubtes, molts dubtes i molt serioses.
AMUNT VCF!

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*