Pepa Cano és reelegida Presidenta de la Junta Local Fallera de Benaguasil

Post també disponible en: Castellano

La relliçó de Pepa no va suposar cap sorpresa, ja que va ser l’única candidata a la presidència i va haver-hi unanimitat.

El col·lectiu faller de Benaguasil va acordar celebrar reunions per a arribar a un acord comú sobre la celebració de les Falles. 

Pepa Cano Navarro continuarà sent la presidenta de Junta Local Fallera de Benaguasil. Així es va ratificar en la reunió extraordinària celebrada aquest cap de setmana amb els representants de les 10 comissions falleres de Benaguasil i que va comptar amb la presència de l’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra i la regidor de Falles Ana Aleixandre.
Pepa que afronta el seu quart mandat consecutiu, va agrair la confiança depositada en ella i va assegurar continuar treballant juntament amb les comissions falleres i l’Ajuntament per a fer de les Falles de Benaguasil un referent.
Per la seua part l’Alcalde va felicitar a Pepa per la seua reelecció i va agrair el treball realitzat pels components de JLF que “han decidit que noves persones assumisquen els seus càrrecs i també a aquells presidents de comissió que després d’aquests anys atípics han fet un pas al costat perquè altres persones ocupen les seues responsabilitats”.
Respecte a la celebració de la Festa de les Falles en el municipi es va acordar que de manera conjunta se celebraran reunions per a arribar a un acord comú.
La trobada va servir també per a presentar als nous components de la JLF així com als nous presidents de la falles Cervantes i L’Espardenyada, Jorge Condes i Sunsi Gómez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*