Ple total en el Liceu per a veure el musical “Somia”

Post també disponible en: Castellano

Diumenge passat, 23 de maig, es van vendre totes les entrades disponibles per a l’estrena del musical Somia, una proposta d’Espectacles La Festa amb una potent posada en escena que va captivar al públic. 

“Aquest musical es va haver de suspendre l’any passat a causa de la pandèmia i decidim tornar a programar-lo ara, en aquest moment en el qual estem reprenent l’oci, ja que és un musical que reflecteix aqueix sentiment d’alegria i esperança que tenim en estar veient la llum al final del túnel”, explicava el regidor del Festes, Raúl Mota. “Estem molt satisfets que haja sigut un èxit total d’assistència i que la gent haja eixit tan contenta. Les festes no sols són les marcades en el calendari, poden ser qualsevol dia d’any”.

L’espectacle va comptar amb 5 músics en l’escenari, tres cantants i dues ballarines; protagonistes d’una història plena d’il·lusió, somnis i amor que es va desenvolupar al costat dels efectes audiovisuals que es van projectar en una pantalla gran. El públic va vibrar amb coneguts temes de Cabaret, ABBA, Dirty Dancing, Fama, Mecano, Grease o Queen.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*