Podem Riba-roja presenta a Arantxa Torres com la seua nova candidata

Podemos Riba-roja presenta a Arantxa Torres como su nueva candidata.

Post també disponible en: Castellano

Podemos Riba-roja presenta a Arantxa Torres como su nueva candidata.
Podem Riba-roja presenta a Arantxa Torres com la seua nova candidata.

Podem Riba-roja s’ha celebrat l’acte de presentació de la seua candidatura per a les pròximes eleccions municipals a la sala d’actes de l’ADL del municipi.

El partit ha renovat la seva llista, sent aquest any la candidata a l’alcaldia una dona, Arantxa Torres, “qui es converteix en el cap de llista durant els propers 4 anys segons els resultats de les primàries que la formació estatge va realitzar el passat mes de febrer “. Rubén Ferrer cedeix així “pas com bé va dir a noves generacions, perquè a diferència d’altres formacions, en Podem no es neix polític, es creix, es reprodueix i es mor sent polític” va presentar a Arantxa Torres com una persona que decideix participar en política únicament per servei al ciutadà ja que té la seva formació com a Enginyera i el seu lloc de treball en l’administració pública.

En l’acte va participar Fabiola Meco, diputada a les Corts Valencianes, qui va voler ressaltar “la importància que cada vegada participin més dones en política ja que segueixen sent minoria en les institucions”.

Per la seva banda l’actual candidata a l’alcaldia de Riba-roja va declarar que és “necessari entrar amb força a l’ajuntament perquè es donin al municipi canvis reals amb un govern que col·loqui als seus veïns al centre. Va destacar la importància de la igualtat en tots els seus àmbits, va mostrar la seva preocupació pel medi ambient i va recordar als assistents el bon fer dels actuals regidors de Riba-roja Pot en l’actual legislatura, treball que queda reflectit en l’última edició de la Circular “.

“La candidata va presentar l’equip amb qui treballarà colze a colze la propera legislatura, dels que va destacar ser gent honrada, treballadora i humana.
Per finalitzar l’acte es va obrir un temps de precs i preguntes, on van participar els veïns assistents a l’acte, mostrant la seva preocupació per diferents assumptes “, han finalitzat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*