Policia Local i Guàrdia Civil activaran un dispositiu especial de vigilància durant els pròxims dies a Utiel

Post també disponible en: Castellano

Les forces de seguretat reforçaran la vigilància en les dates en què se celebraria la Fira i Festes del municipi per a controlar el compliment de les mesures de seguretat i higiene i evitar possibles rebrots.

L’inspector en cap de la Policia Local i el tinent i sergent del lloc de la Guàrdia Civil d’Utiel han mantingut una reunió amb l’alcalde i la regidora de festes de l’Ajuntament d’Utiel per exposar les directrius de el dispositiu especial de vigilància que es posarà en marxa en els pròxims dies, coincidint amb les dates en què se celebrarien la Fira i Festes del municipi.

Les forces de seguretat van a intensificar les tasques de control i vigilància durant el període en què se celebrarien les festes patronals amb l’objectiu de garantir el compliment de les mesures d’higiene i seguretat establertes davant la COVID.

Els agents han incidit en la responsabilitat individual i col·lectiva de tots els ciutadans en l’aplicació de les noves mesures per combatre la transmissió de virus i evitar situacions de risc que puguin posar en perill a la població.

Mesures extraordinàries Anti-Covid

Tant l’Ajuntament d’Utiel com les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat apel·len a la corresponsabilitat ciutadana per aplicar amb rigor les diferents mesures de contenció:

  • Ús obligatori de màscara.
  • Mantenir la distància interpersonal de 2 metres.
  • Evitar aglomeracions (màxim reunions de10 persones).
  • Prohibició de consum col·lectiu o en grup de begudes al carrer o en espais públics (botellons).
  • Prohibició de fumar a la via pública i espais públics quan no es pugui mantenir la distància de seguretat mínima de al menys 2 metres.
  • Tancament d’establiments d’hostaleria i restauració a la 1 de la matinada.

L’incompliment d’aquestes mesures suposarà l’aplicació de sancions que poden oscil·lar des dels 100 € fins als 60.000 €.

Campanya “Reviu la Fira”

El consistori utielano anima la població a reviure aquests dies entranyables en què s’hagués celebrat la tradicional Fira i Festes participant en les activitats programades dins de la campanya “Reviu la Fira”.

Les regidories de cultura i festejos han llançat diverses convocatòries dirigides a el comerç del municipi i la població en general per rememorar l’emotivitat de les seues festes tradicionals en els dies en què tindria lloc la Fira (de el 4 al 13 de setembre).

El concurs de fotografia, la decoració d’aparadors i la projecció de fotografies a la Porta de Sol cada dia a partir de les 20.00 hores, ens tornaran a recordar alguns dels millors moments de les passades edicions de la Fira i Festes d’Utiel.

L’Ajuntament d’Utiel agraeix la col·laboració d’entitats, associacions i ciutadania en general per la seua implicació per mantenir el sentiment de les seues festes tradicionals desitjant que l’any que es puguin celebrar amb total normalitat.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*