Populars, Ciutadans i Plataforma d’Urbanitzacions de Godelleta rubriquen el seu pacte de govern

Juan Carlos Fayos (Ciudadanos). Silvia López (PP) y Max Prades (PUG).
Juan Carlos Fayos (Ciudadanos). Silvia López (PP) y Max Prades (PUG).

Post també disponible en: Castellano

Juan Carlos Fayos (Ciudadanos). Silvia López (PP) y Max Prades (PUG).
Juan Carlos Fayos (Ciutadans), Silvia López (PP) y Max Prades (PUG).

Ciutadans, Partit Popular i Plataforma d’Urbanitzacions de Godelleta (PUG) han subscrit aquest dijous a la tarda l’acord de govern que han arribat per garantir la governabilitat a l’Ajuntament de la localitat durant aquests propers quatre anys, en virtut del qual la candidata d’ la llista més votada, la popular Silvia López, es convertirà en l’alcaldessa a partir d’aquest dissabte.

L’acord ha estat subscrit pel cap de llista de Ciutadans les passades elecions municipals, Joan Carles Fayos, pel cap de llista de la Plataforma d’Urbanitzacions, Màxim Prades, i per la pròpia alcaldable del PP, Silvia López.

Com ja ha avançat tucomarca.com en la seva edició impresa, l’Assemblea de la PUG ha ratificat aquesta setmana «pràcticament per unanimitat, ja que només hi va haver una abstenció, l’acord amb PP i Ciutadans, descartant així la proposta que se’ns va fer a última hora de dimarts per part del PSOE i d’EU », com han confirmat fonts de la Plataforma d’Urbanitzacions.

En els comicis del 26 de maig, el PP va obtenir quatre regidors; Ciutadans un i la Plataforma d’Urbanitzacions un altre, de manera que la suma d’ells dóna la majoria absoluta al plenari a les tres formacions (sis regidors). D’aquesta manera, ni Partit Socialista (amb tres regidors en aquests últims comicis) ni Esquerra Unida (amb dos) podran reeditar el pacte de govern que el 2015 els va permetre arrabassar el govern al Partit Popular.

Com es recordarà, en les municipals de fa quatre anys Esquerra Unida i la Plataforma d’Urbanitzacions van concórrer en coalició a les eleccions (totes dues formacions van obtenir tres regidors); mentre que en aquests passats comicis la PUG ho ha fet en solitari i ha aconseguit un regidor.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*