PSOE, EU i Podem subscriuen aquesta tarda el seu acord de govern a Bunyol

Ayuntamiento de Buñol.
Ayuntamiento de Buñol.

Post també disponible en: Castellano

Tal com han informat fonts del Partit Socialista de Bunyol, la formació té previst escenificar aquest divendres a la tarda la signatura de l’acord assolit amb Esquerra Unida i amb Podem per governar conjuntament la localitat els pròxims quatres anys que garanteixi l’estabilitat política aquesta legislatura i que mantindrà en l’alcaldia a la socialista Juncal Carrascosa.

La signatura d’acord d’investidura està prevista aquest divendres, 14 de juny, a les 19:30 hores al despatx de l’alcaldia, com ha confirmat Manuel Serra Tamarit, el vicesecretari general i portaveu del PSOE de Bunyol.

L’organigrama del govern municipal per a la legislatura 2019-2023 queda de la següent manera: Juncal Carrascosa (PSOE), a més d’alcaldessa, administrarà Desenvolupament Industrial, Comerç i Ocupació.

Rafa Pérez (EU) serà el primer tinent d’alcalde i tindrà al seu càrrec la regidoria de Fira i “Cultura popular” a més de la d’Obres i Serveis.

Manuel Sierra (PSOE) serà el segon tinent d’alcalde i sota el seu càrrec estarà Hisenda i Contractació, Esports i Comunicació.

Carles Xerri (EU) ocuparà la tercera Tinença d’Alcaldia i serà el regidor de Polítiques Socials, Participació Ciutadana i igualtat.

Maria Vallès (PSOE) serà la quarta Tinent Alcalde i sota el seu càrrec queden les regidories de Personal, Govern Interior a més de Turisme i Tomatina.

Tania Carrascosa (EU) serà la regidora d’Urbanisme i Patrimoni.

Juan luis Pallás (PSOE) es farà càrrec de Cultura, Conservatori i Joventut.

I finalment, Mati Més (Podem) serà la regidora d’Ecologia i polítiques Mediambientals a més de Salut Pública.

“Des del PSOE de Bunyol, després de la victòria del passat 26 de maig, comencem una negociacions amb la resta de forces progressistes amb els següents propòsits: Aconseguir un organigrama de treball més definit competencialment de l’equip de govern; garantir un govern que representés 1 majoria qualificada del plenari i que dotés per si mateix d’estabilitat a la gestió municipal, no dividir l’alcaldia, ja que considerem que ha estat un element distorsionador de la dinàmica de treball durant la passada legislatura i que aquesta, recaigués els quatre anys en Jonquera Carrascosa, com a guanyadora de les passades eleccions municipals. Victòria progressista que no succeïa a Buñol des de feia dotze anys, en la figura de Ferran Giraldos (PSOE). Creiem fermament que hem aconseguit els tres grans objectius que ens vam plantejar al començament de les negociacions ” , en paraules del vicesecretari general i portaveu del PSOE de Bunyol, Manuel Serra Tamarit.

“També m’agradaria reconèixer que les inèrcies en política són importants i en aquesta ocasió ens han beneficiat amb les victòries de Ximo Puig i Pere Sánchez el 28 d’abril, però es poden comptar amb els dits d’una mà les localitats on el PSOE a la Comunitat Valenciana, ha passat de no liderar les majories progressistes el 2015 a guanyar les eleccions municipals el 2019 i un d’aquests pocs municipis és Bunyol, de manera que el factor local (grup municipal, agrupació, candidatura) també han contribuït a la victòria del passat 26 de maig a Bunyol i des d’aquest mitjà m’agradaria agrair a tots els que l’han fet possible des de l’agrupació local “, ha finalitzat Manuel Serra Tamarit.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*