Publireportatge: El centre residencial Savia de Xest celebra el Dia Internacional de la Dona

Post també disponible en: Castellano

Al llarg de la primera setmana de març el Centre Residencial Savia va realitzar diferents activitats relacionades amb el Dia Internacional de la Dona.

“Vam començar la setmana amb un taller conversacional on parlem dels drets que els nostres i les nostres residents han anat adquirint amb el pas dels anys, com ara el dret a vot les dones, recordem com va ser la primera vegada que van votar i que van sentir, així com anècdotes relacionades que cada un anaven aportant”.

“Recordar és un procés de el cicle vital que és saludable i normal. Aquest taller conversacional va tenir grans beneficis sobre els / les residents, ja que recordar moments de l’passat exercita la memòria. A més, es veuen beneficiades diferents àrees com l’estimulació, la comunicació, la socialització i l’entrenament”, com han explicat des de Savia.

També els i les residents al taller de manualitats van confeccionar un mural amb algunes de les dones més importants de la història que van lluitar pels drets de la dona, amb la idea d’exposar-lo posteriorment.

“Diumenge 8, alguns dels nostres i les nostres residents van voler agrair a les nostres professionals l’esforç i la dedicació que li posen cada dia a la seva tasca. Per tant, va ser una setmana repleta de diverses activitats on compartim els nostres records i temps junts, demostrant-un cop més l’afecte i agraïment que sentim els uns pels altres “, han finalitzat des Savia Xest.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*