“Que cada quilòmetre sume” Bikers per l’ELA visita Alboraig dissabte que ve 23 d’abril per a homenatjar a Manuel, malalt d’ELA

Post també disponible en: Castellano

“Que cada quilòmetre sume”: aquest és el crit dels Bikers per l’ELA (BELA) que realitzaran un eixida solidària a Alboraig dissabte que ve, 23 d’abril, per a homenatjar a Manuel, malalt d’ELA.

Qualsevol persona que vulga contribuir amb donacions o ajuda als organitzadors poden fer-ho comprant números per a un sorteig que es farà els dies 30 i 31 de maig on es premiarà amb “un pernil per una bona acció” al qual tinga les tres últimes xifres del número premiat en l’ONCE.

Diversos delegats de BELA de diferents províncies es desplaçaran fins a Alboraig, dissabte que ve 23 d’abril, per a homenatjar a Manuel, afectat per l’ELA. El deixant de moteros passarà abans per Bunyol per a recollir a tots aquells, simpatitzants i amics, que vulguen unir-se a l’acompanyament motero de Bikers per l’ELA per a fer una ruta donant visibilitat a aquesta cruel malaltia i els qui la pateixen.

BELA (@bikersporlaela) naix com un moviment civil de caràcter voluntari que conjumina a un grup de persones amb dos interessos bàsics comuns, en primer lloc el seu amor al motociclisme i el seu compromís i sensibilitat davant la lluita incansable dels malalts diagnosticats per ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica) en les seues justes pretensions de visibilitzar i informar la societat civil, polítics i motors econòmics i socials de la seua situació, la dels seus familiars i cuidadors.

Aquesta és una iniciativa solidària per a ajudar en la lluita que porten els malalts i familiars d’Esclerosi Lateral Amiotròfica en el seu dia a dia. I com des d’associacions com ADELA, RedELA investigació i Bikers per l’ELA col·laboren a donar visibilitat en uns casos i donar assistència o investigació en uns altres.

Per a Bikers per l’ELA és molt important tindre el suport tant dels afectats, familiars com de les Associacions d’ELA ja que, si no, el seu treball i esforç no seria el mateix per a aconseguir l’objectiu marcat que no és un altre que cridar ben alt #LaELAexiste.

“Amb la solidaritat s’aconsegueix que s’invertisca en investigació i a fer que el dia a dia dels afectats siga de qualitat. Mentrestant amb el rugir de les nostres muntures crearem somriures”, afirmen des de l’organització.

L’arribada a l’estació del tren de Bunyol serà sobre les 13,00 hores aproximadament i, una vegada organitzats, eixiran tots junts cap a l’entrada d’Alborache on es trobaran amb Manuel.

Qualsevol persona que vulga contribuir amb donacions o ajuda als organitzadors poden fer-ho a través de (Áfrika 652446070 per WhatsApp) i comprant números per a un sorteig que es farà els dies 30 i 31 de maig on es premiarà amb “un pernil per una bona acció” al qual tinga les tres últimes xifres del número premiat en l’ONCE.

Aquestes participacions estaran disponibles en diversos establiments de Bunyol i Alboraig que es donaran a conéixer la setmana que ve i en el punt de trobada d’Alboraig el mateix dia de l’esdeveniment. Les donacions solidàries per a Manuel es recolliran per l’associació Custom València dels comerços participants. 

L’associació agraeix per endavant tota ajuda que es brinde, “només falta dir que, amb el que es recapte, Manuel podrà millorar la seua qualitat de vida i esperem que complir el seu somni de tornar a veure la mar”.
L’associació aprofita per a informar que necessitem un “vaixell accessible amb patró perquè Manuel puga gaudir d’una estona agradable navegant. Si teniu informació sobre aquest tema poseu-vos en contacte per WhatsApp amb (Áfrika 652446070). “L’ELA existeix, coneix-la”, “Quecadakilometrosume”, finalitzen.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*