EU mostra la seua preocupació pel retard en l’inici de les obres d’ampliació del Centre de Salut d’Algemesí

Post també disponible en: Castellano

El regiror de Salut insta a la Consellera a activar la construcció. 

“Ja portem més de 10 anys de retràs en el que hauria de ser l’ampliació del Centre de Salut de la Plaça de la Ribera, una ampliació que permetrà augmentar l’espai de la sala de rehabilitació, de les consultes de les matrones i augmentar el número de consultes, inclús per a consultes externes, i que a més del que es desprèn del Pla Funcional convertiria el nostre Centre de Salut en el que s’anomena un Centre de Salut Integral, per atendre dolències sense derivar l’ hospital”, senos denuncien des de EU. 

“Fa uns 3 anys es va procedir a enderrocar els garatges adjacents, però ara sembla que el problema està en un centre de transformació elèctrica, i per al regidor de Salut, Ximo Rosell és incomprensible el retràs, i com un problema d’este tipus és tan difícil de solucionar, impedint una millora imprescindible per la nostra ciutadania. Per això anem a instar a la Consellera de Sanitat a solucionar l’assumpte el més aviat possible”. 

“Algemesí i la seua ciutadania ni podem ni volem més retards en l’ampliació i adequació necessària del nostre Centre de Salut. La nostra sanitat mereix un exercici de compromís i responsabilitat. La gent d’Algemesí no pot continuar sent castigada d’esta forma”, han finalizar. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*