Rafael Francisco Mestre Gómez pren possessió com a nou notari de Requena

Post també disponible en: Castellano

Segons han informat des del Col·legi Notarial de València, aquest mes de febrer ha pres possessió de la plaça vacant de Requena el notari Rafael Francisco Mestre Gómez, que va cessar en el seu notaria de Santa Pola, fent lliurament d’aquest protocol al notari de la mateixa població, Juan Antonio Fernández Ciudad.

La notaria de Rafael Francisco Mestre Gómez està situada al Carrer Font les Piles, núm. 2, de Requena, i el seu telèfon és 962 007 899

Per tant, Requena disposa ara de dos notaris: Rafael Francisco Mestre Gómez i Miryam LacalleCervera, aquesta última amb notaria en l’Avinguda de València, núm. 10, amb el telèfon 962 349 733.

Aquesta presa de possessió es produeix després de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) del Decret 8/2021, de 15 de gener, del Consell, de provisió de notaries en la Comunitat Valenciana per a les localitats de Requena, Canals, Cocentaina, Tavernes de la Valldigna i Albocàsser, en virtut del concurs convocat per Resolució de 17 de novembre de 2020 i resolt per Resolució de 22 de desembre de 2020 de la Direcció General de Seguretat Jurídica i Fe Pública.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*