Ramiro Rivera, alcalde de Titaguas: “La pandèmia ens ha unit com a poble”

Post també disponible en: Castellano

Ramiro Rivera, alcalde de Titaguas, ha volgut agrair als sanitaris, empresaris i veïns del poble el “enorme esforç” per a fer front a la cinquena ona de Covid

La cinquena ona de Covid-19 que està assotant a la Comunitat Valenciana, s’ha fet sentir amb força en comarques i municipis on la pandèmia s’havia contingut en els últims mesos. Algunes localitats de l’interior de la província presenten hui dia les pitjors dades epidemiològiques des de l’inici de la pandèmia, on es valora la situació epidemiològica amb preocupació, però també amb serenitat.

És el cas de Titaguas, en l’Alt Túria, la incidència acumulada del qual s’ha disparat en les últimes setmanes, obligant ajuntament i centre de salut a duplicar els seus esforços per a controlar les línies de transmissió de contagis. El consistori va prendre la decisió el passat 16 de juliol de tancar tots els espais públics i fer una crida a la responsabilitat veïnal, especialment dels més joves. Hui dia, la situació epidemiològica no és alarmant com sí que ho va ser fa dues setmanes i no consta que hi haja cap brot alarmant.

Ramiro Rivera, alcalde de la localitat, ha destacat que les dades epidemiològiques globals que es manegen en el municipi han de “contextualitzar-se” en el marc dels territoris rurals, pobles amb poca població on diversos brots de Covid disparen la incidència acumulada sense reflectir l’exactitud de la situació.

“Som un poble xicotet, amb tot just 500 habitants, i per això és molt més fàcil seguir la traçabilitat dels contagis i descobrir els contactes estrets que han de realitzar-se les proves PCR i mantindre la quarantena”

En aquest sentit, el primer edil titagüeño ha volgut subratllar la labor realitzada pels professionals sanitaris del centre de salut de la zona bàsica, que inclou l’atenció sanitària en nom dels Olmos, La Yesa i Alpuente.

“S’estan deixant la pell pels ciutadans”, explica Rivera, “i mai tindrem paraules suficients per a agrair a l’enorme treball que estan duent a terme per preservar la salut de tots. Han demostrat una qualitat professional i humana extraordinària i no podríem estar en millors mans”.

Rivera també ha volgut ressaltar “l’esforç que estan fent tots els empresaris del poble per a adaptar-se a les mesures i poder atendre els seus clients i continuar guanyant-se la vida”

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*