Realitzat a Requena l’homenatge a la gent gran de 90 anys amb molt bona acollida

Realizado en Requena el homenaje a las personas mayores de 90 años con muy buena acogida.
Realizado en Requena el homenaje a las personas mayores de 90 años con muy buena acogida.

Post també disponible en: Castellano

Per Amigó, aquest homenatge ha resultat molt entranyable i ha estat ple de moments que sempre quedaran en el seu record. Aquesta iniciativa se seguirà desenvolupant i perfeccionant des de la Regidoria de Persones Majors, per posar sempre en el lloc que mereixen els nostres predecessors, ja que són l’arrel del nostre poble

Aquest dimarts 17 de desembre el Saló d’Actes de el Centre Social va acollir un entranyable esdeveniment per homenatjar aquelles persones habitants de Requena que ja han superat els noranta anys d’edat.

Durant el mateix, es va poder compartir amb tots els homenatjats un ambient ple d’agraïment i emotivitat en el qual es van plasmar moltes experiències de vida per part de les persones participants.
Des de la regidoria de Gent Gran, Pilar Amigó ha volgut agrair la assistència i la bona rebuda que ha tingut aquesta iniciativa, i ha assegurat que se sent orgullosa dels requenenses a qui representa.

Amigó destacava la presència d’una veïna de 104 anys que va recollir aquest homenatge, i una altra requenense que amb 108 anys d’edat no va poder assistir a l’esdeveniment, però que va estar representada per la seva filla, que va rebre en el seu nom aquest reconeixement vital.
L’edil també ha volgut donar les gràcies a Els Majors Amb Alegria per la seua desinteressada col·laboració i animar l’acte amb el seu repertori nadalenc.

A l’finalitzar l’esdeveniment es va servir un vi d’honor on s’ha pogut brindar i felicitar així el Nadal a totes les persones grans que van participar en aquesta activitat.

Per Amigó, “aquest homenatge ha estat molt entranyable i ha estat ple de moments que sempre quedaran en la meua memòria”.
Finalment, l’edil ha recalcat que “Avui hem començat una iniciativa que seguirem desenvolupant i perfeccionant des d’aquesta regidoria per posar sempre en el lloc que mereixen els nostres predecessors, ja que són l’arrel del nostre poble”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*