Recomanacions per a disfrutar novament dels parcs i jardins de Xest en ‘la nova normalitat’

Post també disponible en: Castellano

Dilluns que ve, 22 de juny, reobrin els parcs i jardins de Xest

La regidoria de Medi Ambient, Parcs i Jardins, seguint les indicacions de la Direcció General de Salut Pública, ha establit una sèrie de normes i recomanacions per a poder disfrutar novament dels parcs i jardins de la població amb seguretat.

Així, serà obligatori l’ús de màscares en els xiquets i xiquetes majors de 6 anys, que hauran de respectar la distància de 1,5 metres, excepte si són convivients, a més estarà prohibit menjar i beure en les zones de jocs. Les persones responsables dels i les menors hauran d’assegurar la higiene i desinfecció de les mans dels xiquets i xiquetes abans i després d’utilitzar els jocs. L’Ajuntament s’encarregarà de la desinfecció periòdica dels elements recreatius, tancant les instal·lacions al públic quan es desenrotllen les tasques destinades a este fi. Totes les indicacions estaran visibles a l’entrada dels parcs a través de cartells.

D’altra banda, des de l’Ajuntament es recorda que està prohibit tirar residus al sòl i s’insta als veïns i veïnes a cuidar l’entorn.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*