Remedios Palmer Marzo continuarà com a Jutge de Pau de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

El Ple de l’Ajuntament va votar aquesta setmana per la continuïtat de Remedios Palmer Marzo com a Jutge de Pau del municipi. Es va elegir amb 9 vots dels 10 emesos.
D’aquesta manera tornarà a prendre possessió en breu i continuarà exercint aquesta funció. Un Jutge de Pau s’encarrega de complir una sèrie de funcions administratives, així com de resoldre casos de menor importància en matèria civil o penal.
Els jutjats de pau tenen com a objectiu resoldre de manera ràpida i senzilla els conflictes que es presenten en el municipi. D’aquesta manera, s’evita l’acumulació de treball en els jutjats ordinaris.
En el ple també es va aprovar per unanimitat denegar unes peticions urbanístiques en comptar amb informes en contra dels tècnics municipals.
En un altre punt, Rafael Pérez va informar, a petició de l’oposició, sobre la resolució que denega la compatibilitat urbanística a dos projectes per a instal·lar grans plantes solars fotovoltaiques en el municipi, amb els informes dels tècnics avalant-lo. De moment, segons la informació de la Plataforma de Farrajón, el projecte està paralitzat en la Generalitat Valenciana.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*