Rememora les imatges i com es va viure la Setmana Santa de fa un any a Bunyol i Turís

Post també disponible en: Castellano

Potser hàgim assistit a una de les Setmanes Santes més atípiques de la història recent, confinats a casa i sense possibilitat de celebrar cap dels característics actes d’aquestes assenyalades dates.

Per aquest motiu, des tucomarca.com hem volgut recuperar alguna de les imatges que ens va deixar la Setmana Santa de 2019, que curiosament va ser molt plujosa i no va permetre a tots processionar pels carrers dels nostres municipis.

Així, a Bunyol, els actes religiosos de Dijous Sant i Divendres Sant es van haver de celebrar l’any passat a l’interior dels temples parroquials, a excepció de la nit de dimecres amb la introducció de l’emotiva Processó de l’Silenci, que va transcórrer per les carrers de l’Barri de Sant Rafael i el carrer Comtes de Bunyol fins a la parròquia de les Vendes.

Els actes religiosos de pobles com Torís, a excepció de l’Via Crucis que organitza la Confraria de Sant Sepulcre, van poder celebrar els seus processons de Dijous i Divendres Sant, així com els altres actes religiosos, dins de la parròquia de la Nativitat, amb l’assistència de molts fidels i de les autoritats locals.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*