Renfe programa 160 trens amb parada a l’estació del Circuit per desplaçar-se al Gran Premi de la Comunitat Valenciana

Un convoy de Renfe a su paso por la estación de San Isidro.

Post també disponible en: Castellano

Un convoy de Renfe a su paso por la estación de San Isidro.
Un comboi de Renfe al seu pas per l’estació de Sant Isidre.

Durant les nits del 16 al 17 i del 17 al 18 de novembre, circularan trens nocturns fins al Circuit Ricardo Tormo i la localitat de Xest

Renfe ha programat un dispositiu especial de transport, que es xifra en una oferta de 160 trens de rodalies, amb parada a l’estació del Circuit de Xest, a partir de demà dijous 15 de novembre fins al diumenge 18, amb motiu dels entrenaments i la celebració del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, última prova del Campionat Mundial de Motociclisme.

Pel que fa al dispositiu de transport, des de demà dijous i fins diumenge que ve, els trens de Rodalies que circulen per la línia C-3 València Nord-Bunyol-Utiel (en ambdós sentits) efectuaran parada al baixador del circuit ” Ricardo Tormo “. Els trens Regionals Conca-València també tindran parada al Circuit de Xest.

Diumenge, dia 18, es duplica l’oferta distribuïda en diferents trens de Rodalies que sortiran de València Nord amb una freqüència mitjana d’un tren cada trenta minuts aproximadament. Durant aquest interval horari circularan 46 Rodalies (23 per sentit). Cada un dels combois comptarà amb una oferta de 800 places.

Pel que fa al trajecte de tornada, es realitzarà esglaonadament amb sortides a partir de la conclusió de l’última prova, amb una freqüència mitjana d’un rodalies cada vint minuts.

Trens especials nocturns

Renfe oferirà un total de 15 trens especials nocturns, durant les nits del 16 al 17 i del 17 al 18 de novembre que circularan entre València-Nord i Xest amb parada a totes les estacions.

Fins al moment, s’ha comprovat que el 18% de les persones que han assistit a alguna prova al Circuit Ricardo Tormo, han utilitzat els trens de Rodalies com a mitjà de desplaçament. El Circuit de la Comunitat Valenciana “Ricardo Tormo” és l’únic dels circuits nacionals que compta amb una connexió directa mitjançant ferrocarril i el segon circuit a incorporar el tren com a mitjà de transport a Europa.

Per a més informació els clients poden dirigir-se a les oficines d’atenció al client de les estacions, al nombre d’informació de Renfe 912.320.320 ia la pàgina web www.renfe.com.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*