Reobri les seues portes la Sala d’Estudi de la Biblioteca de Benaguasil

Post també disponible en: Castellano

La Biblioteca Pública ha représ l’ús de la seua sala d’estudi després de concloure les obres de reforma escomeses.

La funcionalitat de les instal·lacions ha convertit la sala d’estudi en una zona actualitzada i preparada per a satisfer les necessitats dels estudiants.

La sala d’estudi 24h de la Biblioteca Municipal ha obert les seues portes de nou i ha començat a donar servei als estudiants de Benaguasil després de la reforma que ha suposat la renovació i millora d’aquesta instal·lació.
Les obres de reforma realitzades per a adaptar la sala d’estudi a les necessitats actuals han deixat un espai modernitzat que compta amb totes les comoditats i condicions òptimes per a la concentració dels usuaris.
D’entre les actuacions realitzades destaquen les millores en il·luminació, amb taules que inclouen llums led individuals, punts de connexió per a dispositius electrònics, decoració i una zona de descans, així com s’ha ampliat la capacitat de la sala per a donar cabuda a més estudiants.
Des de l’Ajuntament han mostrat la seua satisfacció amb el resultat d’aquestes obres que converteixen la sala d’estudi en un lloc funcional i adequat a les necessitats dels estudiants que la freqüenten.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*