Requena celebra aquest dissabte la cinquena edició del seu Brindis del Cava

Post també disponible en: Castellano

Aquest dissabte 30 de novembre, el Temple de Sant Nicolau acull la celebració de la V Brindis de l’Cava ‘REQUENA ÉS ORIGEN’. Es tracta d’una jornada de caràcter divulgatiu en què es pretén reunir any rere any a rellevants especialistes en el sector, per tal de prendre-li el pols a aquest escumós requenense per comprovar que segueix gaudint de bona salut.

L’esdeveniment s’iniciarà a un quart del matí amb recepció i esmorzar. A les onze, tindrà lloc la taula rodona ‘El cava, una enorme oportunitat per Requena’. La seva temàtica, l’actualitat de el sector de l’cava. Hi participaran Javier García Hernández, Agricultor de vins i caves a Requena; María José López Peidro, de l’Associació d’Elaboradors de Cava; Jorge Sáez Cebrián, regidor d’Agricultura de l’Ajuntament de Requena i Francisco Rodríguez Mulero, secretari autonòmic De Agricultura i Desenvolupament Rural i director de L’Agència Valenciana De Foment De Garantia Agrària, en representació de la Generalitat Valenciana. Moderador: Salvador Manjón, director de la Setmana Vitivinícola.

A tres quarts de dotze, Màster Class: ‘Caves de Requena’, amb Vicent Escamilla, redactor en cap de la Setmana Vitivinícola.

Ja a tres quarts d’una, es produirà el V BRINDIS DEL CAVA ‘Requena és origen’., Brindis oficial amb la presència de el Molt Honorable President de la Generalitat Valenciana, Sr. Ximo Puig i Ferrer, i el Nomenament de l’Ambaixador de l’Cava a Salvador Navarro, president de la CEV, Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana i vicepresident de la CEOE, Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials.
Finalment, cal destacar que l’accés a tot l’esdeveniment és de caràcter lliure i gratuït fins a completar aforament.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*